Blog overzicht

rawpixel-423658-unsplash.jpg
19 mei 2017

De implementatie van ERP software, alles wat je moet weten

Erp

Stappenplan voor de implementatie van je ERP software Als bedrijf wil je dat alle afdelingen goed op elkaar zijn afgestemd en dat alle neuzen dezelfde richting op staan. Juist, het gaat over een ERP ...

Lees meer 
19 mei 2017

Vijf handige tips om een bedrijfsadministratie op te zetten

Boekhouding Facturatie Urenregistratie Crm
18 mei 2017

Boekhoudprogramma koppelen met andere software? Dat kan!

Boekhouding Urenregistratie Crm Webshop
rawpixel-423658-unsplash.jpg
18 mei 2017

Wat is ERP en hoe verschilt dit van CRM software?

Erp

Wat is het verschil tussen CRM en ERP? Er zit verschil tussen CRM en ERP. Er zijn wat overlappingen maar een ERP systeem en een CRM systeem zijn twee verschillende systemen. Echter hebben beide syste...

Lees meer 
17 mei 2017

Kilometerregistratie bijhouden, hoe doe je dat?

Rittenregistratie
16 mei 2017

Moet ik zelf boekhouden of uitbesteden?

Boekhouding

  Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

  Dit is Appwiki

  Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

  Appwiki werkt voor jou

  Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

  En zo werkt Appwiki

  We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

  Products