Help desk software voor een klantvriendelijker bedrijf

Elk bedrijf draagt klantenservice hoog in het vaandel, en helpdesk software is dan ook een investering waard. Help desk software is hetzelfde als klantenservice software, en verschilt van branche tot branche. Over het algemeen is een dergelijke software echter altijd een geïntegreerd systeem dat met diverse apps is uitgerust om de relatie met de klant gezond te houden. Door middel van de filters vind je de beste helpdesk software voor jouw onderneming en houd je de klant tevreden!

(0)
Alle supportkanalen
Op één plek
Snelle Implementatie
Proefperiode
14 dagen
Prijs
€ 19,00  per licentie
Meer informatie
Meer informatie
(0)
Eenvoudig inrichten
Makkelijk te beheren
Efficiënt te werk
Proefperiode
21 dagen
Prijs
€ 20,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie
(0)
AI chatbots
24/5 telefoonsupport
Geen leercurve
Proefperiode
21 dagen
Prijs
€ 0,00  vanaf
Meer informatie
Meer informatie
(0)
Omnichannel team inbox
WhatsApp Business API
Vanaf 15 euro per user
Proefperiode
20 dagen
Prijs
€ 15,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie
(0)
Gedeelde Team Inbox
Makkelijk samenwerken
Automatiseren
Proefperiode
14 dagen
Prijs
€ 5,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie
(0)
Tijdslijn
Alle kanalen
Uitgebreide telefonie
Proefperiode
geen
Prijs
 Op aanvraag
Meer informatie
Meer informatie
(0)
Chatbot
WhatsApp Business
Alle mobiele kanalen
Proefperiode
geen
Prijs
€ 19,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Support kanaal
Medewerkers
Extern
Intern
Extra kanalen
Integraties
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Een online klantenservice

Een helpdesk is meestal online bereikbaar waardoor klanten of gasten vragen kunnen stellen via het internet, en eventueel opmerkingen kunnen geven aan de onderneming. Als bedrijf is het van belang om goed op die vragen te kunnen antwoorden, en dat wordt veel eenvoudiger dankzij een goede help desk software. Deze systemen komen vaak met compatibiliteit voor verschillende toestellen, zodat ondernemers overal en altijd in contact blijven met hun klanten en vragen kunnen beantwoorden. Daarbij is klantenservice software vaak uitgerust met een automatisch ticket- of kenniscentrum, waardoor klanten beroep kunnen doen op recente informatie en antwoorden krijgen op hun vragen.

Te gebruiken in de cloud

Help desk software is relatief compact, waardoor je het eenvoudig in de cloud toepast. Als klanten vragen stellen komen ze op een platform terecht, of het nu gaat om mails of forumvragen. Daarbij verlies je als ondernemer geen tijd aan de installatie van software, aangezien eventuele patches automatisch geïnstalleerd worden. Als er iets mis gaat, dan is er nog altijd een back-up en roep je eenvoudig de hulp in van de aanbieder van de software.

De voordelen van help desk software

Heb je als ondernemer moeite om het contact met klanten te onderhouden? Vind je het lastig om alles zelf te doen op het vlak van klantenrelaties? Een klantenservice software biedt je de oplossing. Klanten hebben immers toegang tot een centraal platform waar ze vragen kunnen stellen en opmerkingen geven, waardoor jij meer overzicht hebt en de klant sneller geholpen kan worden. Als die helpdesk daarbij ook nog eens geautomatiseerd wordt en mooi oogt, dan help je niet enkele klanten beter, maar gaan ze ook nog eens sneller beroep doen op jouw diensten!

De beste software kiezen voor jouw bedrijf

Het aanbod aan klantenservice software is enorm, en dat kan er dan ook voor zorgen dat je geen duidelijk overzicht hebt en niet goed weet welke keuze je moet maken. Aanbieders zoals Freshdesk en Sysaid hebben al heel wat bedrijven geholpen om klanten te werven en relaties te onderhouden, en bieden dan ook heel wat voordelen. Jezelf vragen stellen over de noden van je onderneming en waar je vooral aandacht aan wil besteden is essentieel om tenslotte de beste software eruit te kunnen kiezen. De relatie met je klanten is immers van uiterst groot belang om je zaak succesvol te maken én te houden!

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products