Een webshop beginnen? Appwiki helpt je op weg

Denk jij eraan een webshop te beginnen? Appwiki maakt je werk eenvoudig. Hier vind je in geen tijd je eigen webshop. Speciaal voor jou verzamelden wij de meest relevante en betrouwbare applicaties. In één oogopslag zie jij zo welke shop het best bij je past. Voor je het weet, kun je je webwinkel beginnen.

Wix

(0)
Uitstekende hosting
Krachtige tools
Volledig aanpasbaar
Proefperiode
onbeperkt
Meer informatie

SnelStart

Geautomatiseerd
Meer inzicht
Volledige controle
Proefperiode
geen
Meer informatie

JouwWeb

6 Maanden Gratis
Drag and drop
Inclusief domeinnaam
Proefperiode
onbeperkt
Meer informatie

Exact

Koppel je webshop
Geintegreerd pakket
370+ koppelingen
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Responsive designs
Rapportages
24/7 support
Proefperiode
geen
Prijs
€ 49,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie
(0)
Bestel & betaal online
Direct online chatten
Data Insights
Proefperiode
1 maand
Prijs
€ 24,25  per maand
Meer informatie
Meer informatie
(0)
SEO-vriendelijk
Voordelig en compleet
Als beste beoordeeld
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 6,95  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Branche
Medewerkers
Doelgroep
Design
Assortiment
Marketing
Extra functies
Aanvullingen
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Een webshop beginnen

Je eigen webshop beginnen hoeft vandaag de dag geen onmogelijk karwei meer te zijn. Er bestaat heel wat uitstekende software, die het vaak ingewikkelde opstartproces van a tot z naadloos begeleidt. Ook als je geen 'grote speler' bent, kun je je daarom gerust aan je online avontuur wagen. Wij helpen je alvast graag om de grootste fout die je kunt maken niet te maken. Bij ons vind jij gegarandeerd de juiste software om je eigen webshop te beginnen.

Een 'open source' webwinkel beginnen

De eerste mogelijkheid die je hebt wanneer je een webshop wilt beginnen, is van de software simpelweg van het internet te halen. Je maakt dan vaak gebruik van zogenaamde 'open source' software. Desgewenst kan elke programmeur de broncode verbeteren. Ondertussen kunnen alle gebruikers het programma vrij gebruiken. Je moet best veel afweten van programmeren om met zo'n open source programma te kunnen werken. Vaak moet je bijvoorbeeld zelf aan de slag met een programmeertaal. Het zijn precies die moeilijkheden die bij onze softwarepakketten niet aan de orde zijn.

Een webwinkel beginnen 'onder licentie'

Alle pakketten op onze pagina's bevatten software onder licentie. In vaktermen maak je zo gebruik van een SaaS platform (Software as a Service). Letterlijk vertaald komt het erop neer dat je deze software als een dienst gebruikt. Het is niet je eigen bezit, maar je koopt of krijgt een licentie om de software te mogen gebruiken. In vergelijking met open source software biedt licentiesoftware een groot aantal voordelen, met name voor minder gespecialiseerde gebruikers.

Een webshop beginnen heeft veel voordelen

De voordelen van SaaS platformen

  • Toegankelijk, overzichtelijk, gebruiksvriendelijk
  • Geen technische kennis vereist
  • Geen hoge kosten
  • Geen lange opstarttijden
  • Altijd up-to-date

Snel je webwinkel beginnen

Met onze Saas- platformen kun je dus snel, efficiënt en tegen een aantrekkelijke prijs je eigen webshop beginnen, zelfs al ben je eerder een leek in het vak. Bijkomend voordeel is dat cruciale functies vaak standaard in het systeem worden opgenomen. Denk aan diensten zoals bPost, Bancontact en andere vormen voor elektronische betalingen. De opstart blijft zo simpel en vraagt tijd noch kennis. Er zijn dus ook amper risico's aan verbonden en grote budgetten zijn niet vereist. Tegelijk worden SaaS-pakketten ook alsmaar interessanter voor de grotere ondernemers. Hun ontwikkeling gaat steeds verder. De opties nemen toe en het updaten verloopt volledig automatisch, zonder dat je er als bedrijfsleider nog naar moet omkijken.

Gratis een webshop beginnen

Ook dat is mogelijk via ons platform. Je kunt deze filter toepassen op je zoektocht, of je kunt gebruikmaken van gratis proefperiodes bij betalende software. In beide gevallen kan het voornaam zijn om op het gratis aanbod in te gaan. Je verliest geen geld en kunt tot in de puntjes uittesten of de betreffende software goed bij je online activiteiten past. Zo'n goede startkeuze kan je later overigens geld besparen. Het is namelijk veel eenvoudiger om met de juiste software te starten dan om in een later stadium een (gedwongen) overgang te moeten maken.

Je eigen webshop laten slagen

Met onze SaaS-platformen verhoog je zo meteen ook aanzienlijk de kans dat je webshop slaagt. De correcte codering zorgt voor lage laadtijden en een grotere vindbaarheid van je site door zoekmotoren. Veel van deze programma's zullen je meteen ook helpen om die vindbaarheid nog te vergroten via aangepaste optimalisaties (SEO). Reken daarbij een professionele layout, een veilige winkelomgeving en correcte mobiele weergaves; en het bereik van je online onderneming groeit plots razendsnel. De professionaliteit van je winkelomgeving zal veel van deze potentiële klanten daarenboven weten te overtuigen.

Je eigen webshop beginnen hoeft niet moeilijk te zijn

Sterker nog: de moeilijkste stap, daar helpen wij je door. De meeste applicaties maken tegenwoordig gebruik van overzichtelijke dashboards. Zij begeleiden je stap voor stap tijdens het online uitstallen en aanbieden van je waren. Eens je de juiste toepassing gevonden hebt, is een eigen webshop beginnen dus eigenlijk niet zo moeilijk meer. De zoektocht naar de juiste toepassing, daarentegen, die is wel moeilijker geworden. Dat is dan ook waar wij je mee willen helpen: om door het bos de bomen nog te zien. De mogelijkheden zijn legio, maar ze passen niet allemaal even goed bij jouw opzet. De kunst bestaat er net in om de juiste toepassing voor jouw site te vinden.

Je eigen webshop vinden en gratis proberen

Onze site bevat de populairste en meest gewaardeerde SaaS-platformen. Beoordelingen en reviews van ervaren gebruikers helpen ons om correcte selecties en rangschikkingen te maken. Zo kun jij meteen zien welke software het best bij je past. Beter nog: dankzij onze handige zoekfilters kun je heel gericht gaan zoeken. Moet je webshop een blog hebben of niet? Wil je Bancontact-betaling aanbieden of niet? Ben je een starter of een gevorderd gebruiker? Heb je een groot of een klein bedrijf? Onze zoekmachines zijn op alles voorzien. Vink je voorkeuren aan in de linkerkolom van onze pagina's en wij selecteren automatisch de beste systemen voor jouw shop. Daarbij is altijd een (al dan niet begrensde) gratis proefperiode mogelijk. Zo krijg je dus niet alleen uitgebreid de kans om de juiste systemen te zoeken, maar ook om ze te keuren. Niet tevreden? Ander programma.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products