CRM apps: extra mobiliteit en gebruiksgemak

Met de hulp van een CRM app heb je jouw CRM-pakket altijd bij de hand. Een godsgeschenk voor wie vaak de baan op is of niet altijd van op het kantoor werkt. Door de filters op deze pagina te gebruiken verkrijg je een duidelijk overzicht van alle CRM software die ook een app aanbieden. Zo vind je de juiste fit voor jouw bedrijf.

Salesforce

(0)
World leading CRM
Meest compleet
Minder administratie
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Silvasoft

Compleet relatiebeheer
Eigen velden
Dynamische lijsten
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie

AFAS Software

Complete ERP-oplossing
Forecasts & dashboards
CRM via de Pocket App
Proefperiode
onbekend
Meer informatie

Pipedrive

Drag-and-drop pipeline
Volledig aanpasbaar
Geweldige mobiele app
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
(0)
Eenvoudig & gratis CRM
Intuïtieve interface
Alles-in-één CRM
Proefperiode
onbeperkt
Prijs
 Gratis
Meer informatie
Meer informatie
E-mail koppeling
Agenda koppeling
API beschikbaar
Proefperiode
30 dagen
Prijs
€ 15,00  vanaf
Meer informatie
Meer informatie
Ruim 16.000 gebruikers
Gebruiksvriendelijk
Krachtige Timeline
Proefperiode
14 dagen
Prijs
€ 110,00  vanaf
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Primair CRM proces
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Relatiebeheer
Sales
Agenda & taken
Extra functies
Aanvullingen
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Wat is een CRM applicatie?

crm-apps

CRM software is vandaag de dag een onmisbaar onderdeel van het bedrijfsleven. Dankzij een dergelijk pakket zijn de klantgegevens niet enkel efficiënt geordend, maar zet je qua relatiebeheer ook de volgende stap. Een CRM applicatie is een handige app waarmee je nu niet langer beperkt bent tot locaties waar de software in kwestie gedownload is. Op jouw smartphone en/of tablet heb je altijd en overal een inzicht in klantgegevens en relatiebeheer.

De voordelen van de app

CRM apps installeren op de mobiele toestellen van de zaak kent een hele reeks voordelen. We zetten ze even op een rijtje: - Extra inzicht in de klantgegevens: Tijdens het contact met de klanten vraag je snel en zonder problemen alle klantgegevens op. Zo kom je nooit voor een verrassing te staan. - Eender waar, eender wanneer: Zeg maar gerust vaarwel tegen een vaste computer. Je werkt vanaf je smartphone en/of tablet die je zo goed als overal bij je hebt. Eender waar, eender wanneer de mogelijkheid om klantgegevens te wijzigen zonder op kantoor te moeten zijn. - Back-up van gegevens: Een CRM applicatie slaat alle informatie online op. Dat betekent dat je altijd een veilige back-up van jouw gegevens hebt. Zorgen maken over het verliezen van informatie is verleden tijd.

De juiste keuze maken

Hoe kies je nu de juiste CRM apps voor jouw onderneming? Dat zal in de eerste plaats vereisen dat je een goed idee hebt van de functies die voor jou en jouw bedrijf belangrijk zijn. Ga na welke functies hoog op het prioriteitenlijstje staan en gebruik de filters op deze pagina om een eerste selectie te maken. Handig om te weten is dat heel wat aanbieders een gratis proefmaand of proefperiode aanbieden. Geraak je er dan ook echt niet uit? Dan is het altijd mogelijk de ervaring de beste leerschool voor een CRM app te laten zijn.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products