Het belang van een goede kilometerregistratie app

Een app voor kilometerregistratie is belangrijk om elke rit die je met je wagen maakt aan de belastingdiensten te kunnen verantwoorden. De correctheid van alle gegevens wordt immers nauwkeurig gecontroleerd, en de gereden kilometers juist registreren is dan ook essentieel. Met de filters vind je in een ogenblik de beste kilometerregistratie app.

e-Boekhouden.nl

Uren direct factureren
15 maanden gratis
Razendsnelle helpdesk
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Exact

Slimme urenregistratie
Incl. boekhouden & CRM
Grip op je cashflow
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie

Shiftbase

(0)
Bespaar 30% loonkosten
Geen opstartkosten
Maandelijks opzegbaar
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Gripp

Time tracker app
Zet planning naar uren
Krachtige rapportages
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Silvasoft

Overwerk registratie
Intuïtief & eenvoudig
Dienstregeling
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie

Rompslomp.nl

Uren, Ritten en meer
Uurtje? Factuurtje!
Handige App met Timer
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie

Project Hours

Voor teams en ZZP
Registreer materialen
Registreer kilometers
Proefperiode
2 maanden
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Aanvullingen
Hoe uren registreren?
Rapportage
Projectregistratie
Extra functies
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Eenvoudiger registreren dankzij een handige km registratie app

Het loont de moeite niet meer om alle gegevens op papier bij te houden. Die methode vraagt immers niet alleen veel tijd en energie, het is ook niet overzichtelijk, waardoor fouten al snel gemaakt zijn en de opgegeven kilometers verre van accuraat. Een app voor kilometerregistratie biedt een uitweg. Een dergelijke kilometers bijhouden app kan gratis gedownload worden waarna je meteen van start gaat.

Vereiste gegevens bij een km registratie app

Door middel van een kilometers bijhouden app verantwoord je elke gereden kilometer bij zowel de belastingdiensten als je werkgever, waarbij je eenvoudig aantoont dat je de toegelaten 500 kilometer per jaar niet overschrijdt. Daarvoor zijn echter enkele factoren belangrijk, en die vermeld je dan ook best bij de kilometers bijhouden app. Dit zijn het automerk, het type auto, de nummerplaat, de gegevens over de rit en de periode waarin je gebruikmaakt van de wagen. Ook voor elke rit afzonderlijk moet je bepaalde gegevens vermelden in de kilometerregistratie app, waaronder de datum van de rit, de aard van de rit (zakelijk of privé) en de begin- én eindstand van de kilometerteller.

Registreer je kilometers eenvoudig met een kilometerregistratie app

Overige aandachtspunten bij het bijhouden van kilometers

Bij een km registratie app is het van groot belang dat elke rit afzonderlijk geregistreerd wordt, zodat daar later geen misverstanden rondom kunnen ontstaan. Daarbij let je best op welk adres je als begin- of eindpunt invoert in de kilometerregistratie app, bijvoorbeeld als je van het werk naar huis rijdt, en van daaruit naar een afspraak. Tenslotte moet je ook vermelden of je de gewone route neemt of een alternatief. Dit heeft immers een ander effect op de gereden kilometers en invloed bij de registratie in de kilometers bijhouden app!

Valkuilen bij het gebruik van de app

Bepaalde zaken vermijd je best bij het gebruik van een app voor kilometerregistratie. Zo mag je absoluut geen afrondingen of schattingen maken, aangezien dit een totaal ander effect zal hebben op de uiteindelijke kilometers in de kilometerregistratie app. Er staan zelfs grote boetes op het registreren van verkeerde informatie, dus nauwkeurigheid is essentieel! Daarbij vermeld je best alle privékilometers en zakelijke kilometers afzonderlijk in de km registratie app, zodat duidelijk is waarom en wanneer de afstanden afgelegd werden.

De beste kilometerregistratie app voor jouw situatie

Het aanbod aan apps voor kilometerregistratie is enorm, en een duidelijk overzicht hebben is dan ook belangrijk. De beste kilometerregistratie app vind je door een vergelijking te maken tussen verschillende aanbieders, en op basis van je noden te beslissen. De registratie van kilometers is immers een belangrijke zaak, en dat verdient dan ook de beste kilometerregistratie app.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products