Appwiki - Vind de beste software

Appwiki is de advieswebsite waar je als bedrijf en ondernemer de juiste bedrijfssoftware vindt en selecteert. Door onze expertise met jou te delen ontdek je de software die het beste bij je past, of je nou net start, al jaren ondernemer bent, alleen werkt of in een organisatie.

Appwiki is gevestigd in het hart van Groningen, een bruisende stad met een goede mix van plezier en talent. Het Appwiki-team bestaat uit een (groeiend) team enthousiastelingen die elke dag keihard werken om ervoor te zorgen dat jij de goede software kiest. Dat plezier en talent zie je ook terug bij ons op de werkvloer. We gaan iedere dag voor het beste resultaat om ondernemers te helpen. Want volgens ons hebben bedrijven in de cloud een voorsprong op de concurrentie! Onze overtuiging is dat wanneer je kiest voor cloudsoftware, je onderneemt met een voorsprong.

Waarom Appwiki?

Er is een enorme groep ondernemers die nu en in de toekomst overstappen van programma'sĀ als Excel naar slimme cloudsoftware. Daarnaast is er steeds meer software die met elkaar integreert of koppelt. Nu het aanbod zo groot is, wordt het snel onoverzichtelijk wat de beste software voor je bedrijf is. Appwiki is voor deze groep en voor startende ondernemers, een gids die ze door het bedrijfssoftwarebos leidt en helpt de juiste software te selecteren. Zo onderneem jij met een voorsprong op je concurrentie.

Onze missie

Met ons A-product willen we ondernemers helpen met slim ondernemen. We willen jou helpen met groeien en hiermee zelf uitgroeien tot de go-to-advieswebsite in Europa. Onze groei is niet onopgemerkt gebleven. In mei 2017 is Appwiki genomineerd voor de Jonge Ondernemers Prijs.

Onze organisatie is gebaseerd op het Holacracy-model. In dit model staat zelfbeschikking en ontplooiing van medewerkers centraal. Beide zijn kernwaarden van onze generatie. Deze werken dus door in dit bedrijf. We willen onszelf, het bedrijf en de wereld om ons heen zo goed mogelijk laten groeien.

Kennis delen

Wij doen door onderzoeken veel kennis op over de markt en over slim ondernemen. Die kennis delen we graag met jou! Die kennis verpakken we, soms in korte, soms in uitgebreide, maar altijd begrijpelijke en leesbare blogs, video's, how-to's en checklisten. Wanneer je een van onze stukken hebt gelezen of gezien, ben je een stukje wijzer geworden en misschien wel klaar om de stap naar cloudsoftware te nemen! Laat ons vooral weten wat je er van vindt zodat ook wij weer van jou kunnen leren.

Blijf op de hoogte

Weet je niet wat je moet kiezen, of wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op softwaregebied of kunnen we je op andere manier helpen? Bel, mail of tweet ons dan. Telefoon: 050-2111665 | E-mail: | hallo@appwiki.be | Twitter: @appwiki_be

Products