Kassa software: vind de juiste fit voor jouw bedrijf

Kassa software is een essentieel onderdeel van elke winkel of zaak die werkt met een kassasysteem. Ondanks het feit dat weinig consumenten er echt stil bij blijven staan, is een kassasysteem zonder software compleet nutteloos. In deze moderne tijd heb je bovendien ook een online kassasysteem nodig wat dan weer specifieke software vereist. Aan de hand van de handige filters op deze pagina vind je de juiste kassa software voor jouw bedrijf heel eenvoudig.

Lightspeed

Probeer gratis
Bereik topprestaties
Versoepel je workflow
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Count-IT

Gebruiksvriendelijk
Realtime inzichten
Voorraadbeheer
Proefperiode
1 maand
Meer informatie

Nuvopos mobile

(0)
Eenvoudig
Snel
Betaalbaar
Proefperiode
14 dagen
Prijs
€ 0,00  eenmalig
Ga naar website
Meer informatie
(0)
Compleet & Voordelig
Horeca, Retail, Clubs
Webshop & Voorraad Mgt
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 27,50  vanaf
Meer informatie
Meer informatie
(0)
Eenvoudig te gebruiken
Geen dure installatie
Schaalbaar en flexibel
Proefperiode
30 dagen
Prijs
€ 75,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Gebruiksvriendelijk
Koppelbaar
Flexibel .
Proefperiode
30 dagen
Prijs
 Op aanvraag
Meer informatie
Meer informatie
(0)
Pinterminals va €29,00
Omnichannel software
Bezoekadres: Amsterdam
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 29,00  eenmalig
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Extra functies
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Kassa software: wat je moet weten

Wat is het precies?

Afhankelijk van het exacte pakket en de exacte software lopen de functies ver uiteen. In de eerste plaats is een goed kassasysteem er eentje die transacties verwerkt en al deze transacties ook zonder problemen opslaat. Goede software die zijn geld waard is, verrekent automatisch de lopende kortingen en biedt ook de mogelijkheid om met de bankkaart te betalen. Dit zijn functies die gratis kassa software vaker wel dan niet ook voor elkaar krijgt. Afhankelijk van de noden van jouw onderneming is het echter mogelijk dat je meer functies nodig hebt. Extra inzichten in het klantenbeheer en voorraadbeheer zijn geen overbodige luxe of wat dacht u van analyses afhankelijk van de doelgroep?

Waarom online software?

Gratis kassa software wordt quasi altijd online aangeboden. Dat hoeft ook niet echt te verbazen: tal van ontwikkelaars hebben met de opkomst van zaken zoals de cloud online software ontwikkeld. Dit brengt een aantal duidelijke voordelen met zich mee. In de eerste plaats heb je altijd en overal toegang tot de data die is opgeslagen. Bovendien is er altijd een veilige back-up van de gegevens aanwezig in de cloud en is er geen nood aan de installatie van dure hardware. Online gratis kassa software is een mogelijkheid maar zelfs bij de betalende variant ben je vaak goedkoper af. Geen aanschafprijs voor dure installaties, maar slechts een maandelijks bedrag voor de functionaliteit die je nodig hebt. En dan hebben we het daarbij nog niet gehad over de extra mogelijkheden tot integratie van betaalmethoden via het internet.

De voordelen

Het grote voordeel aan kassa software is het feit dat alle mogelijke functies in één enkel programma gecombineerd worden. Dankzij de vele data die wordt bijgehouden verkrijg je niet alleen meer inzicht in de verkopen, maar staat de deur ook open voor analyses. Hoeveel is er van een bepaald artikel verkocht? Zijn er veel retouren geweest de voorbije weken? Hoe zit het met de voorraad van specifieke producten? Zaken die je in een handomdraai te weten komt die vroeger uren opzoekwerk vereisten. Ten slotte valt het ook op te merken dat er specifieke software op de markt is afhankelijk van de branche waarin je actief bent. Er zijn kassasystemen gericht op de horeca maar ook op de detailhandel en meer. Je bent er dan ook zeker van dat je een systeem in huis haalt waarmee je qua zaak iets bent.

De software vinden en selecteren

De eerste vraag die je jezelf moet stellen bij het vergelijken, is welke functies belangrijk zijn voor jou. Wil je een groot volume aan klanten helpen of net veel meer inzicht krijgen? Hoe verregaand dienen de functies te gaan en opteer je voor de online of de offline versies? Gratis kassa software geeft je de mogelijkheid om het systeem uit te testen maar betalende geeft je extra opties. In ieder geval valt het aan te raden op voorhand goed te vergelijken. Er zijn heel wat aanbieders actief op de markt die elk hun eigen sterktes met zich meebrengen. Weet je het echt nog niet? Probeer dan de gratis oefenversies uit om een correct idee van de werking te krijgen.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products