Een urenregistratie app voor je bedrijf

Uren registreren is een belangrijke taak van elke onderneming. Aangezien je als bedrijfsleider lang niet altijd op kantoor bent, is het handig dit vanop afstand te doen. Een urenregistratie app is de perfecte oplossing voor het registreren van uren onderweg, waarbij je altijd en overal een zicht hebt op de uurregeling - en eventueel kunt aanpassen. De beste urenregistratie app vind je door middel van de filters, en helpt je jouw administratie te vereenvoudigen met een efficiëntere bedrijfsvoering als gevolg!

Online urenregistratie
Slimme software
Praktische koppelingen
Proefperiode
1 maand
Meer informatie
Complete software
24/7 support
Web én app
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Gebruikersvriendelijk
Inzicht in organisatie
Snelle support
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Personeelsplanning
Urenregistratie
API met veel partners
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Eenvoudig is gebruik
Veilig en online
Goedkoper dan de rest!
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Gratis boekhouden &CRM
Schrijf uren online
Meest gekozen
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Alles in 1 pakket
Incl. Mobiele app
Uitstekende helpdesk
Proefperiode
15 maanden
Prijs
 Gratis
Ga naar website
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Uren registreren
Rapportage
Project registratie
Extra functies
Aanvullingen
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Vrijheid dankzij een urenregistratie app

Als ondernemer wil je vrijheid om te kunnen werken hoe je zelf wil, ook op het vlak van bepaalde bedrijfstaken zoals het registreren van uren. Een uren app is de ideale oplossing. Je installeert deze snel, je neemt het overal mee naartoe en je werkt er tenslotte intuïtief mee. Er zijn ontelbare aanbieders van dergelijke uren apps, en een duidelijk overzicht is hier dan ook op zijn plaats. Elke app om uren bij te houden biedt voordelen, en dat maakt hen de prijs die je ervoor betaalt hoe dan ook waard.

Uren accurater bijhouden dankzij een urenstaat app

De werkuren juist bijhouden is een tijdrovende bezigheid. Je hebt er een computer voor nodig, waarbij je dan ook nog eens het risico loopt dat alles vast komt te zitten waardoor je gegevens verliest. De moderne technologie maakt het gelukkig heel wat eenvoudiger om dergelijke taken te doen, en ook het registreren van uren vormt nu geen probleem meer. De ontelbare urenstaat apps op de markt waarmee je eenvoudig uren registreert, maken deze opdracht niet alleen sneller, maar ook accurater en minder stresserend. Dankzij de uren app pas je de uren aan, waar en wanneer je maar wilt. Op die manier is het niet zomaar een irritante opdracht waar je tegenop ziet, maar volstaan een paar klikken om een duidelijk overzicht op te stellen. En dat is voor elke ondernemer een welkom gegeven!

Nog meer voordelen

Uren apps maken het echter niet enkel mogelijk om de uren via de computer in orde te brengen. Je maakt er ook via je smartphone gebruik van, wat erg handig is voor ondernemers die vaak op weg zijn. De meeste urenstaat apps zijn uitgerust met heel wat interessante opties zoals het automatisch registreren van vaste uren. Dergelijke voordelen bewijzen hoe handig een dergelijke app kan zijn voor jouw bedrijf! Daarbij hebben de meeste apps een stopwatchfunctie, waardoor je een duidelijk overzicht hebt en er minder tijd aan moet besteden!

Digitaal Kantoor

Deze app verbind je eenvoudig met andere oplossingen voor zowel facturatie als boekhouding. Het aanbod aan functies van deze app is helemaal compleet, en daarbij geeft het je een goed inzicht in allerhande zaken, van contactgegevens tot facturen.

Exact Online

Exact Online is dan misschien een duurdere app voor registratie van uren, het is er wel een die zijn prijs verdient. De app biedt een volledige oplossing voor alle zakelijke taken. Uren registreren kan online of via de mobiele app in de projectadministratie, en gebeurt vooral erg accuraat. Tenslotte is iedereen altijd up-to-date over de uren, waardoor geen misverstanden ontstaan!

Yoobi

Yoobi is een handige app waarmee je uren en verlof registreert, terwijl het je ook alle projecten en informatie over klanten binnen handbereik geeft. Het is de ideale oplossing voor wie een app wil koppelen met CRM en facturatieoplossingen. Daarbovenop staat de evolutie van deze app niet stil en is de klantendienst uitstekend.

Een urenregistratie app kiezen

Een app uren bijhouden biedt ongetwijfeld voordelen voor elke onderneming, juist omdat het de administratieve last verlicht en je een duidelijk overzicht geeft van de uurregeling en gewerkte uren. Een duidelijke vergelijking kunnen maken tussen diverse aanbieders is hoe dan ook noodzakelijk om de beste keuze te kunnen maken en de efficiëntie van je onderneming een niveau hoger te tillen!

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products