Vind de juiste boekhouding app

Een boekhouding app is een gemakkelijke manier om altijd en overal je administratie beschikbaar te hebben. Een gegeven dat als moderne ondernemer, die ongetwijfeld veel de baan op is, geen overbodige luxe is. Maar hoe vind je nu de juiste boekhoudapp voor jouw onderneming? Maak gebruik van de handige filters op deze pagina en je krijgt meteen een compleet overzicht voor elke mogelijke app voor boekhouding.

e-Boekhouden.nl

500.000 gingen je voor
Snelle btw-aangifte
15 maanden gratis
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Ficsus.nl

Gratis en vrijblijvend
Gratis helpdesk
Belastingdienst-Link
Proefperiode
35 dagen
Meer informatie

Twinfield

Persoonlijke service
Consultancy en service
300+ koppelingen
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie

InformerOnline

Meeste Top Reviews
Starters Gratis
Certified B Corp
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie

AFAS SB

#1 volgens accountants
Met Scan & Herken
Probeer 1 maand gratis
Proefperiode
1 maand
Meer informatie

Exact

220+ zakelijke apps
73% efficiënter
Gratis trainingen
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie

Silvasoft

Best gewaardeerd
Scan & Herken
Bankenkoppeling
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Hoe boekhouden?
BTW-aangifte
Inkomsten & uitgaven
Extra functies
Aanvullingen
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Een boekhouding app: onmisbaar voor de ondernemer

Wat is een boekhoudapp?

Een app voor boekhouden is zoveel meer dan slechts een administratie app. Het is een toepassing van boekhoudsoftware die het mogelijk maakt om op jouw mobiel of tablet toegang te krijgen tot de boekhouding. Het enige wat je hoeft te doen, is de app te downloaden op het apparaat in kwestie en je kunt meteen altijd en overal boekhouden. Daarbij kan je bovendien kiezen voor een boekhouding app in de cloud. Zo kan je jouw boekhoudadministratie niet alleen altijd bereiken, maar ook koppelen met diensten als de bank en de belastingdiensten.

Doe je administratie met een boekhouding app

Wat kan je met een app voor boekhouding doen?

Een boekhouding app is in de eerste plaats een handige oplossing om jouw boekhouding sneller en efficiënter te laten verlopen. Je krijgt op eender welk moment een inzicht in de financiën vanaf eender welk apparaat. Zo biedt een boekhoudapp de vrijheid om dat niet alleen op kantoor of van thuis uit te bekijken, maar ook wanneer je onderweg bent. Dat is niet alleen handig voor jou, maar opent ook de deur voor extra transparantie richting de klanten toe, wat ze zeker zullen appreciëren. Een dergelijke app is daarenboven ook een echte administratie app. Je kunt eenvoudig onder andere bankafschriften importeren, aan debiteuren en crediteurenbeheer doen en salarisadministratie bijhouden. Ondernemen zonder boekhouden is helaas niet mogelijk, maar boekhouden zonder last? Daar ben je dankzij een boekhouding app weer een grote stap dichterbij.

Voordelen van een app voor boekhouding

Een app voor boekhouding in je bedrijf implementeren brengt een hele reeks aan voordelen mee. Welke zijn dat dan exact? We zetten ze even op een rijtje: • Altijd en overal inzicht in de bedrijfsresultaten • Een administratie app biedt een veilige backup van die administratie • Altijd en overal de meest actuele administratie bij de hand • Je bent niet beperkt qua locatie voor het bijwerken van de boekhouding • Je kunt rechtstreeks inkoopfacturen uploaden via de boekhoudapp Waar dien je op de letten bij het kiezen van de juiste administratie app? Factoren die daar een grote rol in spelen zijn vooral de bedrijfsgrootte, de manier van rapporteren en of je voornamelijk aan verkoop of inkoop doet. Ook spelen de kosten van de app mee en het niveau van de support. Een handige tip is daarbij dat de meeste aanbieders van apps voor boekhouden een gratis proefperiode van 30 dagen aanbieden om de software te testen. Zo kan je eerst bekijken of het de juiste voor jullie is.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products