Factuur app: factureren op je tablet of smartphone

In een online boekhouding kan de factuur app niet ontbreken. Tal van ondernemers ziet er vandaag de dag de voordelen al van in. Wettelijk verschilt de online factuur dan ook in niets meer van de papieren variant. Het is alleen wel zo eenvoudig.

Bespaar tijd
Koppel je boekhouding
Flexibele software
Proefperiode
41 dagen
Meer informatie
Koppel je boekhouding
Factureer in huisstijl
van uur tot factuur
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Voor mkb en zzp
Gratis ondersteuning
Voor €10,- per maand!
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Super makkelijk
Factuur in huisstijl
Super Handige App!
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
#1 Facturatieprogramma
GRATIS voor starters
Onbeperkt factureren
Proefperiode
15 maanden
Prijs
 Gratis
Ga naar website
Meer informatie
Boekhouden en CRM in 1
Schrijf uren online
Meest gekozen
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Snel en gemakkelijk
Juridisch geborgd
Volledige service
Proefperiode
7 dagen
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Factuur maken
Administratie
Betaling
Extra functies
Aanvullingen
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

De vele voordelen

Het gebruik van een factuur app heeft vele voordelen, waaronder:

  • Geen hoge kosten
  • Groot gebruiksgemak
  • De online spil van je online boekhouding
  • Verbeter de communicatie met al je administratieve partners
  • Verbeter je betaalzekerheid

Een factuur app biedt veel gebruiksgemak

Wat heb je eraan?

Met een facturatie app ga je je facturatie digitaliseren. Zo'n ingreep hoeft je niet meer af te schrikken. De tijd dat er op dit punt een wettelijk probleem ontstond, ligt ver achter ons. Wettelijk bestaat er geen verschil meer tussen de online en de papieren variant. De vormeisen zijn gelijk, net als het wettelijk statuut. belastingdienstenen zullen je dus niet meer 'straffen' omdat je online werkt, wel integendeel. Een factuur app maakt vele stappen makkelijker.

Eenvoudiger kan niet

Nu de barriéres voor online facturatie zijn weggenomen, zijn facturatie apps meer en meer standaard geworden. In een online boekhouding is het dan ook een logische èn ecologische spil. Wat is er trouwens simpeler dan op een en dezelfde plek je facturen opstellen en versturen? Je verliest nergens het contact met vitale partners uit het oog: niet met de boekhouder en niet met de bank of belastingdiensten. Bovendien werd aangetoond dat klanten sneller tot betaling overgaan in een omgeving (zoals een facturatie app) waar directe buttons hun acties ondersteunen en vereenvoudigen.

De juiste vinden

Is het jouw tijd om over te schakelen op een factuur app? Appwiki staat voor je klaar. Op onze pagina vind je enkel de beste software van het moment. De selectie en rangschikking gebeuren op basis van gebruikersoordelen. Zo kun jij meteen een correcte inschatting maken van specifieke kwaliteiten en gebreken. Elke onderneming is namelijk anders en vraagt een andere focus. Ben je een vereniging, kmo of BVBA? Heb je veel of weinig gebruikers? Moet je bijlagen versturen of niet? Onze filtermodule, in de linkerkolom van de pagina, laat je al je voorkeuren haarfijn uitselecteren. Zo kom je in geen tijd bij de app van je wensen. Heb je toch nog hulp nodig? Dat is geen enkel probleem. Doe gerust een beroep op onze gratis keuzehulp. Samen vinden we de juiste facturatie app voor jouw bedrijf.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products