Online factureren met Appwiki

Het gebruik van clouddiensten neemt steeds meer toe, ook online factureren is niet meer weg te denken. Nu de elektronische factuur gelijkgesteld werd aan de papieren versie houdt niets bedrijfsleiders nog tegen om de online facturatie te omarmen. Snel, eenvoudig en professioneel online factureren is eigenlijk een must voor elk bedrijf. Dit zijn niet de enige voordelen van elektronische facturatie.

Moss

(0)
47% stijging
Automatiseer facturen
Goedkeuringsflow
Proefperiode
onbeperkt
Meer informatie

e-Boekhouden.nl

#1 in Factureren!
GRATIS voor starters
Onbeperkt factureren
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

AFAS SB

#1 volgens accountants
Handige dashboards
Probeer 1 maand gratis
Proefperiode
1 maand
Meer informatie

Teamleader

Van uur tot factuur
Debiteuren overzicht
Koppel je boekhouding
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Ficsus.nl

IDEAL link op factuur
Incl. boekhouding
Gratis ondersteuning
Proefperiode
15 maanden
Meer informatie

SnelStart

Makkelijk boekhouden
Onbeperkt factureren
30 dagen gratis
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie

Simplicate

Tot 85% tijdbesparing
Met boekhoudkoppeling
Financiële rapportages
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Hoe factureren?
Aanvullingen
Factuur maken
Administratie
Betaling
Extra functies
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Online factureren: selecteer facturatie software met Appwiki

Hieronder bespreken we de voordelen van online factureren. We gaan je ook helpen met het zoeken naar de juiste software om je nieuwe avontuur mogelijk te maken. De juiste software kiezen, dat is tegenwoordig eigenlijk de lastigste stap in het proces.

Wat is online facturatie?

Elektronische facturatie verschilt eigenlijk in niets meer van papieren facturatie. De vormeisen en waarderingen zijn gelijk. Overheden zullen je ook al lang niet meer op kosten jagen omdat je online facturatie gebruikt. Sterker nog: de elektronische factuur is meer en meer de standaard geworden. Wat is er ook eenvoudiger dan je factuur in dezelfde moeite op te stellen en te versturen, via één en hetzelfde kanaal? De boekhouder blijft automatisch in contact staan, net als je klant en je bank. Openstaande facturen zijn zo in een oogopslag te controleren. Het contact met alle partners verbetert en de klant wordt met rechtstreekse betaalbuttons aangemoedigd om direct tot de actie over te gaan.

Online factureren heeft enorm veel voordelen

Verdere voordelen van online facturatie

De voordelen van de elektronische factuur reiken bovendien verder dan het pure gebruiksgemak. In een online wereld is elektronische facturatie eigenlijk gewoon de enige logische link met je online boekhouding. Ook je online bankrekeningen en je online belastingaangiften staan nu in direct contact. Zo creëer je één veilig en automatisch systeem waarvan de foutenmarge tot een absoluut minimum wordt beperkt. Je bedrijfsgegevens worden vollediger en correcter. Bovendien zijn ze altijd veilig geborgen, is er altijd een backup en kun je ze raadplegen waar en wanneer je maar wil.

Elektronische facturatie: de voordelen opgesomd

  • Gebruiksvriendelijk zonder hoge kosten;
  • De logische factuur in een online systeem;
  • Automatisering reduceert de foutenmarge haast tot nul;
  • Draagt bij aan volledigere, juistere en veiligere bedrijfsgegevens;
  • Stimuleert de communicatie met boekhouding, bank en klant;
  • Stimuleert snellere betalingen.

Software voor online factureren selecteren

Ben je overtuigd van de kracht van elektronische facturatie? Dan sta je nu misschien wel voor de moeilijkste vraag van allemaal: welke facturatie software is het meest geschikt voor jouw onderneming? Appwiki maakt je keuze eenvoudiger. Selecteer al je noden in de linkerkolom van onze zoekpagina, en je vindt meteen de software die bij je past. Heb je een groot of een klein bedrijf met veel of weinig gebruikers? Ben je een V.Z.W. of een B.V.B.A.? Wil je graag een eigen logo opnemen of niet? Moet je bijlagen versturen of niet? Appwiki filtert al je vragen en leidt je in geen tijd naar de juiste toepassing. Raak je er toch niet aan uit? Dan kun je altijd nog terecht bij onze gratis keuzehulp. Samen regelen we jouw elektronische factuur.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products