Doe je urenregistratie online!

Met online urenregistratie kun je op een simpele en kostenbesparende manier je werkuren in de cloud registreren. Op deze pagina verzamelen we de beste softwarepakketten van het moment. Via onze zoekfilters vind je zo in geen tijd de software die bij je onderneming past.

Shiftbase

(0)
Bespaar 30% loonkosten
Geen opstartkosten
Maandelijks opzegbaar
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Exact

Slimme urenregistratie
Incl. boekhouden & CRM
Grip op je cashflow
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie

e-Boekhouden.nl

Uren direct factureren
15 maanden gratis
Razendsnelle helpdesk
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Silvasoft

Overwerk registratie
Intuïtief & eenvoudig
Dienstregeling
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie

Gripp

Time tracker app
Zet planning naar uren
Krachtige rapportages
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Project Hours

Voor teams en ZZP
Registreer materialen
Registreer kilometers
Proefperiode
2 maanden
Meer informatie

TimeMate

(0)
Urenregistratie
iOS & Android app
Eenvoudige app
Proefperiode
4 weken
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Aanvullingen
Hoe uren registreren?
Rapportage
Projectregistratie
Extra functies
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

De voordelen van online urenregistratie

  • Eenvoudig werkuren en kosten registreren;
  • Een correcte urenregistratie werkt kostenbesparend;
  • Behoud controle over projecten en stuur tijdig bij;
  • Je kunt snel en foutloos factureren;
  • Je verhoogt de efficiëntie, effectiviteit en volledigheid van je administratie.

Online urenregistratie: hoe zit dat?

Op een correcte manier je uren registreren is een vitale taak voor elke ondernemer. Niet alleen is het cruciaal voor een correcte facturatie naar je klanten toe, het draagt ook bij aan de algemene efficiëntie van je werkzaamheden. Hoelang werk je nu precies aan deze of gene taak? Is dat niet te lang of te kort? Een goede urenverantwoording staat gelijk aan een efficiënte onderneming. Het laat je toe om je inspanningen te maximaliseren.

Waarom een online urenverantwoording opzetten?

Uren registreren kan op veel manieren. In de cloud heb je echter een aanzienlijk aantal voordelen. Bovenal zijn deze systemen erg gebruiksvriendelijk en flexibel. Sommige kun je zelfs mobiel gebruiken. Jij of je medewerkers kunnen zo altijd en overal ageren. Zo houd je te allen tijde een scherpe controle over je projecten. Je bespaart maximaal op onnodige kosten en wint bovendien een schat aan bedrijfsinformatie.

Uren registreren binnen een online boekhouding

Die kwaliteiten versterken nog als je je online urenverantwoording integreert in een online boekhouding. Potentieel kun je deze software bijvoorbeeld eenvoudig koppelen aan je facturatie software, waardoor je facturatie sneller en nauwkeuriger verloopt. Of je kunt koppelingen leggen naar je CRM software, waardoor je verkoopprocessen beter gestroomlijnd worden. Vanuit dit opzicht zijn de mogelijkheden eindeloos. De urenregistratie wordt als het ware de motor van je bedrijfsefficiëntie.

Welke software kies je?

Misschien is dit vandaag de dag nog de moeilijkste vraag wanneer je online uren gaat registreren. Elk bedrijf is weer anders. Groottes, vormen en boekhoudsystemen kunnen grondig verschillen. Bovendien hangen de klemtonen van je programma af van je bedrijfsactiviteiten. Wat is je BTW statuut? Hoe factureer je? Hoe rapporteer je aan de belastingen? Werk je soms met vreemde valuta of moet je systeem misschien (ook) mobiel zijn? Het Appwiki zoeksysteem anticipeert op al deze vragen.

Appwiki helpt je urenverantwoording software kiezen

Omdat wij weten hoe complex en specifiek urenregistratie kan worden, verzamelden wij enkel de beste software op onze pagina. Op basis van gebruikersbeoordelingen kun je zo al snel een correcte inschatting maken van hun kwaliteiten. In de linkerkolom leiden onze filters je vervolgens ongetwijfeld verder naar de juiste toepassing voor jouw onderneming. Ben je toch niet zeker van je keuzes? Aarzel dan niet om onze gratis keuzehulp in te schakelen. Samen vinden we het beste pakket voor jouw urenregistratie.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products