Project Hours

(1)
Urenregistratie
screenshot Project Hours
screenshot Project Hours
screenshot Project Hours
screenshot Project Hours
Project Hours Video
Project Hours Video

Vragen over Project Hours?

Heb je vragen over Project Hours? Neem contact met ons op en ontvang binnen 24 uur antwoord.

Over Project Hours

Project Hours is een urenregistratiesysteem dat alle basisfunctionaliteit aan boord heeft en niet duur is. Beschikbaar op PC, iPhone and Android. Eenvoudig uren opgeven op projecten en activiteiten of een timer gebruiken. Rapportage in Excel.

Functionaliteiten

Urenregistratie

Mobiele app beschikbaar
Reiskosten registreren
Projecten aanmaken
Taak / activiteit aanmaken
Rapportage per project
Rapportage per activiteit
Rapportage per gebruiker
Prijzen

Urenregistratie

jaarlijks € 20,00

Proefperiode:
2 maanden

1 beoordelingen

  100% geverifieerd
10
100% zou deze app aanbevelen

Project Hours reviews

Martien Verdenius 2 februari 2017 om 17:52
Ik zou deze app aanbevelen
Wij gebruiken Project Hours nu een jaar voor een stichting met medewerkers die zeer uiteenlopende bezigheden hebben. Het gebruik van Project Hours heeft dit veel beter inzichtelijk gemaakt. Over het algemeen gebruiken we de excel export voor rapportage. Incidenteel de rapportage via de website. Het is gemakkelijk in gebruik, doet wat het moet doen.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products