Ledenadministratie: vergelijk en vind de juiste software

Ledenadministratie software is een handige en praktische manier om de ledenadministratie van een vereniging of club bij te houden. Diverse CRM pakketten bieden hier uitkomst om op een eenvoudige manier de ledenwerving, registratie en het ledenbeheer te verwerken. Dankzij de handige filters op deze pagina vind je in geen tijd het perfecte pakket terug dat je heel wat tijd bespaart.

Houd gewerkte uren bij
Registreer al je calls
Werk gemakkelijk samen
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Alles-in-1-oogopslag
Volledig customizable
Vanaf €8 per licentie
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Lead scoring
Auto lead assignment
Visuele sales pipeline
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Vaste lage prijs
Nederlandse helpdesk
Onbeperkte data opslag
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Eenvoudig in gebruik
Flexibel in te richten
Gratis upgrades
Proefperiode
geen
Meer informatie
Onderdeel van ERP
Forecast & dashboards
CRM via de Pocket App
Proefperiode
onbekend
Meer informatie
Relatie, Offerte, Uren
Facturen & boekhouden
Uitstekende helpdesk
Proefperiode
15 maanden
Prijs
 Gratis
Ga naar website
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Relatiebeheer
Agenda & taken
Extra functies
Aanvullingen
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Wat je moet weten over ledenadministratie

Voor leken lijkt het vaak heel simpel om binnen vereniging, club of stichting in te staan voor de administratie. Afhankelijk van het aantal leden en de complexiteit van de nodige functies kan dit echter een zeer uitdagende taak zijn. Gelukkig is er ledenadministratie software op de markt om deze taak toch net wat draaglijker te maken. Maar er komt veel kijken bij het bijhouden van deze administratie, waaronder de verwerving, registratie en beheer van leden, contactgegevens en profiel bijhouden, de communicatie beheren, de organisatie van evenementen, eventuele marketingcampagnes, segmentatie en factuurbeheer. leden_administratieHier een specifiek software pakket voor gebruiken bespaart een hoop tijd en moeite die elders nuttiger gebruikt kan worden. Bedenk maar even wat voor een papierwinkel er eigenlijk nodig is om al deze informatie handmatig te verwerken en te gebruiken.

Waarom ledenadministratie software?

Door de ledenadministratie bij te houden met software die specifiek gericht is op dit topic automatiseer je al deze processen. Dat betekent dat het enige wat jij nog hoeft te doen is het invoeren van de juiste data. Het systeem doet de rest. Dat is niet alleen tijdsbesparend, maar ook kostenbesparend. Bovendien zijn er nog heel wat andere zaken waar ledenadministratie software een enorme hulp bij is. Koppel de software aan de website en nieuwe aanmeldingen via jouw website komen automatisch in de administratie terecht. Het is ook mogelijk om deze software met het boekhoudpakket dat je gebruikt te integreren en om alles wat betreft de ledenadministratie online op te slaan. Zo beheer je altijd en overal de de administratie.

Software vergelijken

Veel zal natuurlijk afhangen van de omvang van de club, vereniging of stichting waar jij het hoofd van de administratie bent, en de exacte functies die nodig zijn. Aan de hand van de filters op deze pagina heb je al een duidelijk overzicht van pakketten die mogelijk een oplossing bieden en heel wat van je kostbare tijd besparen.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products