Simplicate

(5)
CRM | Urenregistratie | Facturatie | Projectmanagement | Workflowmanagement | HRM | Project management | Offerte
screenshot Simplicate
screenshot Simplicate
screenshot Simplicate
screenshot Simplicate
screenshot Simplicate
screenshot Simplicate
screenshot Simplicate
screenshot Simplicate
screenshot Simplicate
Simplicate Video

Eenvoudig bedrijfssoftware kiezen?

Download de gratis checklist software selectie en vind de beste bedrijfssoftware voor jou!

Over Simplicate

Simplicate is alles-in-één business software. Speciaal gemaakt voor zakelijke dienstverleners, zoals: accountants, consultants & creatieve bureau's. Met CRM, Sales, Project Management, Urenregistratie, Facturatie en HRM gecombineerd. Zo sluiten alle stappen naadloos op elkaar aan.

Functionaliteiten

CRM

Mobiele app beschikbaar
Facturen opstellen
Contactmomenten vastleggen
Accountmanager koppelen
Relaties categoriseren
Offertes maken
Agenda in software
Takenlijsten maken
Afspraken & taken bijhouden
Afspraak herinneringen

Urenregistratie

Mobiele app beschikbaar
Invoer uren uit agenda
Rittenregistratie mogelijk
Reiskosten registreren
Projecten aanmaken
Taak / activiteit aanmaken
Rapportage per project
Rapportage per klant
Rapportage per activiteit
Rapportage per gebruiker

Facturatie

Inkoopfacturen inboeken
Eigen logo
Factuur als PDF verzenden
Bijlagen bij factuur voegen
Periodieke facturatie
Offertes maken
Offerte omzetten in factuur
Online offertes accepteren
Prijzen

CRM

vanaf € 99,00

Proefperiode:
14 dagen

Urenregistratie

vanaf € 149,00

Proefperiode:
14 dagen

Facturatie

vanaf € 149,00

Proefperiode:
14 dagen

Projectmanagement

vanaf € 149,00

Proefperiode:
14 dagen

HRM

vanaf € 99,00

Proefperiode:
14 dagen

Offerte

vanaf € 99,00

Proefperiode:
14 dagen

Koppelingen

Simplicate heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Exact
Exact
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie (+9)
Twinfield
Twinfield
Boekhouden, Debiteurenbeheer, Facturatie (+1)
Yuki
Yuki
Boekhouden

Het oordeel van Appwiki

Review scores

Opstarten

Gebruiksgemak

Support

Eindoordeel

Pluspunten

 • Eenvoudig zelf opstarten
 • Efficiënt projectmanagement door inzichtelijke workflow van deal naar project en van offerte naar factuur
 • Moderne rapportagemogelijkheden
 • Periodiek factureren inbegrepen
 • Koppeling mogelijk met Exact en Twinfield
 • Koppeling mogelijk met Mailchimp
 • Koppeling mogelijk met Jira
 • Uitgebreide mogelijkheden voor urenregistratie, zoals een mobiele app, timetracker via Chrome plugin, agenda integratie en registratie in de urenmodule in de tool zelf
 • HR-module voor registreren verlof en verzuim inbegrepen in basispakket
 • Koppeling met LinkedIn mogelijk

Minpunten

 • Geen standaard koppeling beschikbaar met boekhoudtools voor klein MKB
 • Enkel jaarabonnement af te sluiten, geen kwartaal of maand opties
 • Het abonnement is enkel af te sluiten inclusief minimaal 5 gebruikers
 • iDEAL-koppeling niet beschikbaar, maar deze wordt binnenkort gerealiseerd
 • Online accepteren van offerte door klant niet mogelijk

Opstarten

Opstarten in Simplicate is heel eenvoudig. Je hebt er geen ervaring in het werken met CRM-systemen voor nodig. De opzet van de tool is zo duidelijk dat je het CRM kunt inrichten zonder ook maar een handleiding te raadplegen.

Binnen een uur heb je een overzichtelijke sales pipeline staan. Mocht je ergens toch niet uitkomen? Dan zijn er webinars, starters- en masterclasses, een online demo, business consultants en veel stap-voor-stap handleidingen.

Ook de meer technische instellingen, zoals een gepersonaliseerd factuursjabloon, zijn door de online aanpasbare templates eenvoudig zelf te doen.

Gebruiksgemak

Simplicate heeft een overzichtelijke, kleurrijke en speelse interface. De tool is zeer gebruiksvriendelijk, met intuïtieve knoppen, waardoor de te nemen stappen in de tool zich als vanzelf wijzen.

Er is een overzichtelijk sales dashboard en de workflow van lead naar project is heel efficiënt in te richten. De sjablonen voor facturatie zijn professioneel. Door de uitgebreide mogelijkheden voor tijdsregistratie is er altijd wel een manier te vinden die bij je past. De mobiele app geeft 24/7 toegang tot je urenregistratie, HRM, deals en relaties. Gepersonaliseerde marketing is mogelijk door instelbare interesse-velden in de relatiekaart en de ingebouwde koppeling met Mailchimp.

Simplicate maakt de samenwerking tussen manager en medewerker efficiënter door de instelbare gebruikersrechten en moderne rapportagemogelijkheden. De uitgebreide functionaliteiten voor CRM, Sales, HRM, projectmanagement, facturatie en urenregistratie maken Simplicate tot een allround CRM.

Door middel van de koppelingsmogelijkheden met boekhoudpakketten als Exact en Twinfield stel je een compleet ERP samen. Er zijn enkele functionaliteiten die Simplicate nog completer zouden kunnen maken, zoals iDEAL-integratie en online acceptatie van de offerte, maar dit zijn geen dealbreakers.

Support

Simplicate is zowel telefonisch als per e-mail uitstekend bereikbaar. Ik heb Simplicate telefonisch benaderd en ben vakkundig geholpen bij mijn vragen over de beschikbare functionaliteiten in de tool.

Eindoordeel

Simplicate is een allround CRM voor jou als ondernemer in het MKB. Het is ideaal voor je bedrijf wanneer je werkt op basis van projecten en een zeer gebruiksvriendelijke tool zoekt voor 5 gebruikers of meer.

Met Simplicate is er eenvoudig een efficiënte workflow te realiseren van lead naar project. Door de moderne rapportages en in te stellen gebruikersrechten houd je als manager met Simplicate eenvoudig controle en overzicht. Op enkele functie na die nog in ontwikkeling zijn, bevat Simplicate bijna alle moderne functionaliteiten die een CRM kan bevatten.

Simplicate is heel intuïtief, waardoor je snel up and running bent, desgewenst zonder externe hulp. De tool is door zijn uitgebreide functionaliteiten en de beschikbare koppelingen uit te breiden naar een compleet ERP. Er zit een prijskaartje aan Simplicate wanneer je alle modules aanschaft, maar de tool betaalt zichzelf zeker terug.

5 beoordelingen

  100% geverifieerd
10
80% zou deze app aanbevelen

Simplicate reviews

Daniël Heesen 12 april 2017 om 14:07
Ik zou deze app aanbevelen
Simplicate is eenvoudig in gebruik en doet wat het moet doen. Het bied je een goed en simpel overzicht van alle klanten die je in het CRM-systeem opslaat.
Gijsbert Erenstein 21 februari 2017 om 17:52
Een prima pakket dat naast functioneel ook zeer gebruikersvriendelijk is
Barry Sutin 20 februari 2017 om 17:52
Ik zou deze app aanbevelen
Onze klanten beschikken anytime, anyplace, anywhere over actuele cijfers en inzichten in de resultaten van morgen. Om dit waar te kunnen maken, werk wij o.a. met de innovatieve software van Simplicate op het gebied van Sales, Project Managment, Urenregistratie & de integrateis met Twinfield en Payt. Simplicate werkt simpel, snel en efficient!
Jorike van Dijken 24 april 2015 om 17:52
Ik zou deze app aanbevelen
Ons complete proces van kennismaking tot factuur is efficiënt geregeld met Simplicate! NL Expo gebruikt Simplicate vanaf het moment dat een lead binnenkomt en er een concrete verkoopkans ontstaat. Offertes en aanbiedingen zijn makkelijk en snel te maken en te verzenden binnen het systeem. Wanneer ik een offerte gescoord heb zet ik deze makkelijk om naar een project en (termijn) factuur. Op deze manier ben ik niet meer tijd kwijt dan nodig aan mijn administratieve proces!
Jorike van Dijken 24 april 2015 om 17:52
Ik zou deze app aanbevelen
Deze software is een verademing in tegenstelling tot andere programma's die ik gewend ben. Het is zeer uitgebreid en volledig, maar door de gebruiksvriendelijke interface en het strakke design werkt het intuïtief en logisch. Hierdoor heb je het snel en gemakkelijk onder de knie!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products