Een tijdsregistratiesysteem: een ware trend in de bedrijfswereld

In de bedrijfswereld van vandaag is het registreren van tijd en uren erg belangrijk. De belastingdiensten hecht immers veel belang aan de correctheid van dergelijke gegevens, en als ze bij jou als ondernemer langskomen om controle te voeren moet je dan ook duidelijk kunnen aantonen dat de uren accuraat geregistreerd zijn. Een tijdsregistratiesysteem is de ideale oplossing om meer overzicht te krijgen op de werkuren, en vind je eenvoudig door middel van de filters!

Alles in 1 pakket
Incl. Mobiele app
Uitstekende helpdesk
Proefperiode
15 maanden
Meer informatie
Gebruiksvriendelijk
Simpel in te richten
Uiterst overzichtelijk
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Verbeterde cashflow
Eenvoudig factureren
Werkt altijd en overal
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Gebruikersvriendelijk
Inzicht in organisatie
Snelle support
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Rodeo

Urenregistratie
Facturatie
Projectplanning
Proefperiode
14 dagen
Prijs
€ 29,99  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Teamleader

Eenvoudig te gebruiken
Mobiele app en tablet
Uren meteen factureren
Proefperiode
14 dagen
Prijs
€ 25,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Fleet Complete

(0)
Bespaar tijd én geld
Verbeter uw service
Plan efficiënter
Proefperiode
onbekend
Prijs
 Op aanvraag
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Aanvullingen
Uren registreren
Rapportage
Projectregistratie
Extra functies
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Tijd en uren registreren

De werktijd registeren op papier is al lang uit de mode, juist omdat het niet eenvoudig is om daarmee overzichtelijk te werken. Zo moet je met een gewone agenda elk uur van elke dag bijhouden, wat heel wat tijd en energie vereist die je liever in andere zaken steekt. Een tijdsregistratiesysteem biedt je daar echter een snelle en doeltreffende oplossing voor, zodat de tijdregistratie vlotter verloopt én accurater is.

Software voor het registreren van tijd

Veel ondernemers geloven dat een urenregistratiesysteem voor specifieke bedrijven bedoeld is, maar niets is minder waar. Tijdregistratie is een ware trend, waar bijna elke onderneming baat bij heeft. Het gaat immers om een belangrijk aspect binnen de bedrijfswereld, aangezien doeltreffend tijd registreren op lange termijn tijdwinst veroorzaakt. En daar wil je als ondernemer natuurlijk gebruik van maken - door middel van een urenregistratiesysteem!

Een tijdregistratiesysteem helpt met het invullen van uren

Verschillende software voor het registreren van tijd

Vrijwel elke onderneming heeft baat bij een dergelijk tijdsregistratiesysteem, en daarom is het aanbod aan verschillende software zeer uitgebreid. Zo zijn er ruim tien verschillende grote aanbieders van urenegistratiesystemen, elk met hun eigen voordelen en specificaties. Voor kleine bedrijven is zo'n urenregistratiesysteem handig, omdat het de bedrijfsvoering nog eenvoudiger maakt. Daarbij blijft de investering gering. Ook voor grotere ondernemingen is het registreren van tijd met een speciaal systeem voordelig, aangezien bepaalde aanbieders een functie hebben waarmee ook werknemers zelf hun uren kunnen registreren. Hierdoor word je als ondernemer bespaard van ettelijke uren administratief werk, én het resultaat is accuraat. De gewerkte uren worden daarbij automatisch gefactureerd aan klanten, waardoor menselijke fouten geen obstakel meer kunnen vormen.

Een urenregistratiesysteem met uitgebreide mogelijkheden

Een tijdsregistratiesysteem dat gericht is op het registreren van tijd kan tegenwoordig echter meer dan enkel dat. Zo wordt de software vaak uitgerust met bijkomende functies waaronder de mogelijkheid op het opstellen van facturen, waardoor je tijd bespaart met het invullen van de werkuren in vergelijking met een systeem dat door derden wordt beheerd. Daarbij stel je meestal heuse projecten op, waardoor je heel specifiek uren registreert en dus veel meer overzicht hebt. Tenslotte biedt een app voor tijdregistratie je de mogelijkheid via mobiele toestellen de uren te beheren, en er een vast uurtarief aan te koppelen voor het personeel. Zo heb je als ondernemer meer overzicht, en is de werknemer zeker van een correcte uitbetaling.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products