Een ticketsysteem voor tevreden klanten

Een ticketing systeem is een centraal online platform voor klanten dat ook voor de ondernemer zelf heel wat voordelen biedt. Klanten en bezoekers kunnen met vragen en opmerkingen terecht op één centrale plaats, zodat de hulpverlening op de website vlotter verloopt. Elke nieuwe vraag wordt aan een zogenaamd ticket verbonden, waardoor het verloop van een gesprek gevolgd wordt en de klant dus persoonlijk geholpen wordt. Door middel van de filters vind je het geschikte ticketsysteem voor jouw website, zodat je jouw klanten optimaal kunt helpen.

Eenvoudig inrichten
Makkelijk te beheren
Efficiënt te werk
Proefperiode
21 dagen
Meer informatie

Teamsupport

Live chat
Gebruiksvriendelijk
Overzichtelijk
Proefperiode
onbekend
Prijs
$ 65,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Zendesk

Aangepaste weergaven
Gemakkelijk
Snel gebruik
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 5,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Casengo

Overzichtelijk
Gebruiksvriendelijk
Efficiënt
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 29,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Watermelon

Altijd bereikbaar
Automatisch antwoord
Efficiënt
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 150,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

De voordelen van een ticketing systeem

Bij een ticketing systeem wordt per ticket aangegeven of het een belangrijke of minder belangrijke vraag is. Daarbij zie je als ondernemer ook hoe de communicatie verloopt, wanneer de klant het laatst geholpen werd, enzovoort. Je kunt ook zien welke medewerker de klant aan het helpen is. Kortom, alle informatie die belangrijk is bij het afhandelen van een vraag van de klant.

Service via de cloud

Elk bedrijf dat een goede klantenservice hoog in het vaandel draagt, heeft baat bij een ticketsysteem. Het maakt namelijk het snel en efficiënt communiceren mogelijk. Daarbij kan de service via de cloud geleverd worden, waardoor je ook onderweg contact kunt houden met klanten. Aanbieders van dergelijke software geven je de mogelijkheid om het systeem online toe te passen. Hiervoor zijn diverse apps beschikbaar waarmee je via mobiele telefoon of tablet klanten kunt helpen: de ideale combinatie tussen eenvoud, gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie.

Nog meer voordelen

Het grootste voordeel van een ticketsysteem is dat er dankzij de efficiënte communicatie meer bereikt kan worden. De software is ontwikkeld door experts die kennis van zaken hebben, met aandacht voor gebruiksvriendelijkheid. Ticketing systemen kunnen dan ook geïntegreerd worden met andere software zoals Dropbox, waardoor je eenvoudig bestanden kunt toevoegen om klanten meer duidelijkheid te geven. Als er sprake is van een dringend probleem geeft een ticketsysteem ten slotte aan dat er best actie wordt ondernomen. Veel van die programma's zijn dan ook specifiek bedoeld voor IT-gerelateerde problemen. De ideale oplossing dus om klanten zo doelgericht mogelijk te helpen.

Ticketing systemen vergelijken

Net zoals dat bij andere software het geval is, zijn er ontelbaar veel soorten ticket systemen verkrijgbaar, met elk hun unieke eigenschappen en specificaties. Als je op zoek bent naar het beste systeem voor jouw situatie, dan is een duidelijke vergelijking maken erg belangrijk. Stel jezelf vragen zoals: wil ik meerdere personen tegelijk bevoegd maken om klanten te helpen? Welke functies heb ik allemaal nodig bij het begeleiden van klanten? Een duidelijk antwoord kunnen geven op dergelijke vragen is van essentieel belang om jezelf van het beste systeem te voorzien. Afhankelijk van jouw noden kies je dus voor het ene of andere ticketing systeem. Zo vragen aanbieders soms een vaste prijs voor meerdere gebruikers, terwijl andere dan weer een prijs aanrekenen per persoon. De klantenservice is een van de belangrijkste aspecten van de bedrijfsvoering, en een ondersteunende software is dan ook geen overbodige luxe.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products