Het nut van service management software

Elke ondernemer streeft ernaar zijn of haar klanten de beste service te geven - dat is immers al even belangrijk als de kwaliteit van je product. Dankzij een goede service kunnen klanten bij je terecht met vragen, en krijgen ze snel een oplossing aangeboden bij eventuele problemen. Als ondernemer kan dit soms nogal wat stress opleveren. Service management software is daar dé oplossing voor. Hiermee doe je beroep op de beste programma's die het bijhouden van je klantrelaties heel wat eenvoudiger maken. Gebruik de filters om de beste service management tools te vinden voor jouw bedrijf.

(0)
Eenvoudig inrichten
Makkelijk te beheren
Efficiënt te werk
Proefperiode
21 dagen
Meer informatie
(0)
Omnichannel
Eén tool, al je teams
Groots gebruiksgemak
Proefperiode
21 dagen
Meer informatie
(0)
Gedeelde Team Inbox
Makkelijk samenwerken
Automatiseren
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Zendesk

(0)
Aangepaste weergaven
Gemakkelijk
Snel gebruik
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 5,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Casengo

(0)
Overzichtelijk
Gebruiksvriendelijk
Efficiënt
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 29,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Watermelon

(0)
Altijd bereikbaar
Automatisch antwoord
Efficiënt
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 150,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Teamsupport

(0)
Live chat
Gebruiksvriendelijk
Overzichtelijk
Proefperiode
onbekend
Prijs
$ 65,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Service management tools gebruiken

Service management software is onmisbaar in bedrijven, aangezien ze de klantendienst als het ware automatiseren. Hierdoor heb je als ondernemer minder werk en krijgen je klanten toch alle nodige aandacht en antwoorden op hun vragen. Dergelijke service desk software bestaat doorgaans uit een centraal platform waar alle nodige informatie en communicatiekanalen aanwezig zijn. En dat allemaal online. Er bestaan verschillende aanbieders van service management tools die gebruikmaken van de cloud om hun programma te doen functioneren. Zo hoef je je als bedrijfsleider geen zorgen te maken over de installatie van de software, de opslagvereisten, enzovoort. Dat doet de aanbieder namelijk helemaal voor jou, waardoor jij meer tijd en energie over hebt om je klanten tevreden te stellen.

De voordelen van service desk software

Service desk software is uiterst gebruiksvriendelijk, juist omdat één centraal platform toegang biedt tot verschillende communicatiekanalen. Zo worden alle binnenkomende e-mails, telefoons, tweets, enzovoort, naar één centrale plaats gestuurd zodat je zelf kunt kiezen welke berichten je behandelt en beantwoordt. Daarbij voorziet dergelijke software je van alle nodige gegevens. Door middel van een filter ga je op zoek naar de meest populaire onderwerpen of vragen. Als klanten bijvoorbeeld veel vragen hebben over een specifiek product, dan kan je hier als ondernemer gebruik van maken om te verbeteren en te groeien. Service management tools bieden dus niet enkel voor de klant heel wat voordelen, maar geven ook de ondernemer veel kansen.

Service desk software vergelijken

Het gamma aan verschillende service management software is uitgebreid. Een vergelijking maken is dan ook een goed idee. Elke onderneming heeft andere noden en vereisten, dus het is essentieel om op zoek gaan naar de beste service management software om meer uit je klantenservice te halen.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products