Appwiki vindt jouw rittenregistratie software

Rittenregistratie kan gauw omslachtig worden, maar een correcte administratie kan allerminst kwaad. belastingdienstenen nemen eventuele fraude namelijk best ernstig. Sta ons daarom toe om je hieronder de beste rittenregistratie apps en software van het moment voor te stellen.

Gratis boekhouden &CRM
Schrijf uren online
Meest gekozen
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Alle uren inzichtelijk
Van uur tot factuur
Online en in de app
Proefperiode
1 maand
Meer informatie
Gebruiksvriendelijk
Simpel in te richten
Uiterst overzichtelijk
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Alles in 1 pakket
Incl. Mobiele app
Uitstekende helpdesk
Proefperiode
15 maanden
Prijs
 Gratis
Ga naar website
Meer informatie
Eenvoudig te gebruiken
Mobiele app en tablet
Uren meteen factureren
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Complete software
24/7 support
Web én app
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Gebruikersvriendelijk
Inzicht in organisatie
Snelle support
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Aanvullingen
Uren registreren
Rapportage
Projectregistratie
Extra functies
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

De voordelen van rittenadministratie

  • Eenvoudig en efficiënt, flexibel en mobiel;
  • Geen of lage kosten;
  • Het vermijdt valkuilen, onnauwkeurigheden en onnodige kosten;
  • Je krijgt beter inzicht in exactere bedrijfsinformaties;
  • Je bent verzekerd van de juiste bewijsvoering.

Waarom ritten registreren?

In de eerste plaats is een correcte ritadministratie natuurlijk wel zo handig voor jezelf. Feit is verder ook dat de belastingdiensten jouw administratie te allen tijde kan opvragen. Een incorrecte rittenadministratie wordt streng beboet.

Welke gegevens zijn nodig?

Tien jaar geleden spraken we van een blad papier of Excel sheet waarop keurig de exacte kilometers werden opgesomd, samen met het doel van de verplaatsing. Per rit vermeldde je verder nog de datum, de vertrek- en aankomstplaats en de begin- en eindstand van de kilometerteller. Zo kun je aantonen dat je jaarlijks niet meer dan het toegelaten aantal privékilometers rijdt. Naast deze essentiële gegevens omvat je rittenadministratie ook nog het merk, het type en het kenteken van de auto in kwestie. Ook de periode waarin je over de auto beschikt, moet worden aangegeven op de ritregistratie.

Met behulp van een app is je rittenregistratie altijd up-to-date

Een rittenregistratie app

Al deze elementen kun je ondertussen ook verwerken via online ritregistratie. Je maakt dan gebruik van een rittenregistratie app of van andere software voor urenregistratie. Sommige van deze rittenregistratie apps kun je zelfs gratis downloaden en gebruiken. Voor anderen betaal je een eenmalige kost of een (lage) abonnementskost. Elke rittenadministratie software heeft daarbij zo zijn eigen klemtonen en extra's. Appwiki helpt je graag om de juiste keuze te maken voor jouw activiteiten.

Ritregistratie bij alle kmo's?

Het antwoord op deze vraag is "ja". De grootte van je onderneming maakt helemaal niets uit. Iedereen met een auto van de zaak moet zijn of haar administratie keurig op orde hebben. Sterker nog: in ons aanbod vind je verschillende apps voor rittenregistratie die specifiek bedoeld zijn voor kmo's.

Appwiki helpt je ritregistratie software kiezen

Ga je je ritten vanaf nu in de cloud regelen? Appwiki staat klaar om je te helpen. Op onze pagina verzamelen we steevast een volledig en up-to-date software overzicht. De selectie gebeurt op basis van gebruikersbeoordelingen en staat dus garant voor een correcte inschatting van de verschillende kwaliteiten. Via onze zoekfilters, in de linkerkolom van de pagina, kun je je zoektocht dan nog uitbreiden op basis van je bedrijfsvorm, bedrijfsgrootte of aantal medewerkers. Je kunt ook selecteren op basis van het gewenste registratiesysteem of op basis van je noden voor wat betreft rapportage en projectregistraties. Blijf je toch nog voor raadsels staan? Contacteer ons dan gerust voor gratis keuzehulp. Samen vinden wij de gepaste software voor jouw rittenregistratie.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products