Vragen over Zenvoices?

Heb je vragen over Zenvoices? Neem contact met ons op en ontvang binnen 24 uur antwoord.

Over Zenvoices

Zenvoices is slim in factuurverwerking door dit eenvoudiger te maken waardoor je tijd en geld bespaart. Je e-mailt e-facturen, gescande of digitale facturen naar je beveiligde Zenvoices administratie of uploadt ze in de Zenvoices app. Je ontvangt binnen enkele ogenblikken geheel automatisch een boekingsvoorstel. Na goedkeuring wordt de factuur verwerkt in je boekhoudpakket. Zenvoices is er voor ondernemers, administratiekantoren en accountants. De tool is een aanvulling op je huidig boekhoudpakket en werkt samen met alle bekende pakketten. Vanuit het Zenvoices dashboard beheer je gemakkelijk de factuurverwerking voor al je klanten. Meerdere boekhoudpakketten kunnen aan één Zenvoices omgeving gekoppeld worden. Hierdoor is er een probleem wanneer klanten met verschillende boekhoudpakketten werken.

Functionaliteiten
Prijzen

Alternatieven

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products