screenshot YVI Ruby
screenshot YVI Ruby
screenshot YVI Ruby
screenshot YVI Ruby
screenshot YVI Ruby
screenshot YVI Ruby
screenshot YVI Ruby

Reviews

Geen reviews

Platformen

Android iOS Windows (mobile) Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome

Over YVI Ruby

Elke ondernemer heeft te maken met zijn eigen specifieke uitdagingen. YVI Family biedt een oplossing op maat met praktische (cloud)software, hosting, support, werkprocessenbeheer, analyses, en automatisering op alle denkbare gebieden. Vaste maandprijzen, digitalisering van projectadministraties én continue aanpassing van relevante rapportages.

Functionaliteiten
Prijzen

Projectmanagement

Op aanvraag

Koppelingen

YVI Ruby heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products