Vragen over TriFact365?

Heb je vragen over TriFact365? Neem contact met ons op en ontvang binnen 24 uur antwoord.

Over TriFact365

Bonnetjes scannen doe je met de mobiele app van TriFact365. De bonnen kun je realtime uploaden en verwerken. Via de mobiele app kun je direct autoriseren en procureren. Het goedkeuren, afkeuren, overslaan en commentaar toevoegen is eenvoudig uit te voeren via de TriFact365 mobiele app. Met de uploadhistorie van TriFact365 zie je welke bonnen al zijn gefotografeerd en geüpload. Je ontvangt pushnotificaties wanneer documenten klaarstaan om te worden goedgekeurd. Er zijn extra functies zoals het toevoegen van opmerkingen via een tekstballonnetje. Met de handige swipe-functie kan het uploaden van bonnetjes en het goedkeuren hiervan met één swipe.

Functionaliteiten
Prijzen

Bonnetjes

vanaf € 0,99

Proefperiode: 30 dagen
Gratis proefperiode, stopt automatisch

Alternatieven

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products