Tijdregistratie niet langer tijdrovend

Tijd is kostbaar, en zeker voor ondernemers die er alles aan willen doen om hun bedrijf zo succesvol mogelijk te maken. Zo vraagt het berekenen van het aantal werkuren voor een ondernemer heel wat tijd en energie, en er is dan ook de mogelijkheid om die opdracht iets eenvoudiger te maken. Dat is tijdregistratie software, die je eenvoudig met de filters vindt.

Simplicate

Alles-in-1 software
Koppel je agenda
Mobiele app
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Exact

Slimme urenregistratie
Incl. boekhouden & CRM
Grip op je cashflow
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie

e-Boekhouden.nl

Uren direct factureren
Incl. Mobiele app
Razendsnelle helpdesk
Proefperiode
15 maanden
Meer informatie

Shiftbase

(0)
Bespaar 30% loonkosten
Geen opstartkosten
Maandelijks opzegbaar
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Silvasoft

Overwerk registratie
Intuïtief & eenvoudig
Dienstregeling
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie

Rompslomp.nl

Uren, Ritten en meer
Uurtje? Factuurtje!
Handige App met Timer
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie

Project Hours

Voor teams en ZZP
Registreer materialen
Rapportage in Excel
Proefperiode
2 maanden
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Aanvullingen
Hoe uren registreren?
Rapportage
Projectregistratie
Extra functies
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Online tijdregistratie bij werknemers: voor wie?

Bij dergelijke software volstaat een aantal klikken om de tijd en uren binnen je onderneming snel te beheren. Daarna geef je deze meteen door aan de Belastingen, zonder dat je tussen papieren documenten moet gaan zoeken. Tijdregistratie software is geschikt voor alle soorten ondernemingen. Men denkt vaak dat een dergelijk systeem enkel voor specifieke doelgroepen nuttig is, maar niets is minder waar. De registratie van tijd is binnen het huidige bedrijfsleven erg belangrijk, en elke onderneming heeft dan ook baat bij een dergelijke software.

Voor elk bedrijf

Tijdregistratie is van onmisbaar belang voor elke onderneming, en de software wordt op basis daarvan ontwikkeld. Er zijn heel wat verschillende aanbieders van tijdregistratie software, en een duidelijke vergelijking maken is dan ook belangrijk. Het nut van werktijdenregistratie heeft zich al bewezen, zowel voor kleine ondernemingen als grote multinationals. Bij deze laatste hebben werknemers bijvoorbeeld de mogelijkheid om zichzelf te registreren, wat de bedrijfsleider een hoop werk en energie bespaart. Daarbij is de werkurenregistratie veel accurater en worden de facturen automatisch naar klanten verzonden. Bij een urenregistratie software is er onmogelijk sprake van menselijke fouten!

Extra mogelijkheden

De meeste systemen die tegenwoordig gebruikt worden, kunnen veel meer dan gewoon tijd registreren. Zo worden vaak extra functionaliteiten geïntegreerd, zoals het aanmaken van facturen of projecten. Hierdoor kun je heel specifiek werkuren registreren, en bespaar je tijd bij het vastleggen van je uren in vergelijking met een systeem dat door derden wordt beheerd. Een programma voor tijdregistratie werknemers maakt het je zelfs mogelijk via mobiele toestellen de registratie te beheren. Tenslotte kun je een vast tarief bepalen per uur, waardoor werknemers zeker correct worden uitbetaald. Een dergelijke oplossing maakt het voor jou als ondernemer én voor de werknemer dus veel eenvoudiger en minder stresserend.

Het nut van tijdregistratie van werknemers

Tijdregistratie werknemers of tijdschrijven biedt een bedrijf heel wat meer inzicht op de werkuren en de tijd die wordt besteed aan klanten. Zo kan het zijn dat binnen je onderneming niet efficiënt wordt omgesprongen met werktijdenregistratie of tijdsindeling, waardoor een andere aanpak en opstelling van processen aan de orde is. Tijdregistratie verzekert dat je precies weet waaraan tijd wordt besteed en zo kunnen je klanten ook zeker zijn dat ze juist worden betaald.

Online tijdregistratie heeft vele voordelen

De voordelen van online werkurenregistratie

Tijdregistratie is van groot belang, en ook binnen het aanbod aan tijdregistratie software bestaan er enorme verschillen. De software heeft een aantal dingen gemeen, en dat zijn de voordelen die tijdschrijven biedt voor je bedrijf: 1. Je hebt een back-up: Tijdregistratie op papier kan altijd verloren geraken. Of je kan er water of koffie over morsen waardoor je alles kwijt bent. Bij digitaal tijd registreren loop je dit risico niet. En als er iets zou gebeuren kun je nog altijd gebruik maken van een back-up waardoor je dus nooit opnieuw moet beginnen! 2. De registratie is overal en altijd beschikbaar: Een online urenregistratie beheer je altijd en overal aangezien veel aanbieders ook een applicatie voor mobiele telefoons hebben. Zo pas je ook onderweg uren aan, en dat bespaart je veel tijd. 3. Je hebt meer inzicht in de bedrijfsprocessen: Tijdregistratie software biedt tenslotte het voordeel dat je een goed overzicht hebt op alle processen en werkzaamheden binnen de onderneming. Zulke taken kosten je vaak veel tijd, en dankzij tijdregistratie regel je dit sneller en efficiënter!

Tijdregistratie van werknemers voor meerdere werknemers

Werktijdenregistratie is ook voor grotere organisaties met veel werknemers handig. Zo krijgen deze bijvoorbeeld elk hun eigen login zodat ze zelf toegang hebben tot het systeem en dus uren kunnen invullen. Deze worden vervolgens door een beherende persoon gevalideerd om misverstanden te vermijden. Bij heel wat aanbieders is ook sprake van een mobiele app, waarmee je zelfs onderweg de werktijdenregistratie kunt beheren, veranderen of bekijken. Tenslotte factureer je de werkuren eenvoudig automatisch naar de klant waardoor het risico op rekenfouten haast nihil is. En dat is zowel voor de ondernemer als voor de klant erg belangrijk.

De beste werkurenregistratie software

Net zoals bij alle software is er een heel gamma aan aanbieders die met werkurenregistratie programma's uitpakken. Een duidelijke vergelijking maken tussen diverse software is dan ook belangrijk om de beste keuze te maken voor jouw onderneming!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products