Sympa

HRM

Over Sympa

De klanten zijn enorm van belang voor ons. Sympa is de snelst groeiende HR dienstverlener van Noord-Europa. Momenteel heeft Sympa meer dan 100 werknemers. Dit is verspreid over zeven vestigingen in zes landen. De HR software wordt in meer dan 50 landen gebruikt en is beschikbaar in 16 talen.

Functionaliteiten
Prijzen

HRM

Op aanvraag

Proefperiode:

Koppelingen

Sympa heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Klippa
Klippa
Bonnetjes, Declaraties, Scan en herken (+2)

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products