QicsMilestones

Cijfer 8.7 gebaseerd op 10 reviews

We leveren al meer dan 15 jaar software voor planning, urenregistratie, projectbewaking en facturatie aan accountantskantoren en ICT dienstverleners. QicsMilestones is voor en door die bedrijven gemaakt. Wij kennen de complexiteit van prijsafspraken, voortgangsbewaking, facturatie en boekhouding en hebben al deze kennis gebundeld in een moderne cloud-oplossing met Microsoft Power BI rapporten en dashboards.

QicsMilestones Logo
  • e-Billing en UBL
  • Facturen aanpassen
  • Veel mogelijkheden

Niet alleen uren x tarief factureren? Factureer ook fixed price, gespreide betalingen of abonnementen. Moeiteloos factuurregels doorschuiven/overboeken en bedragen af-/bijboeken. Koppelt o.a met Exact Online, Twinfield, Auditcase
info contact prijzen proefaccount
Proefperiode: Onbeperkt
Prijs: maandelijks € 50,00

gebaseerd op 10 reviews
Ga naar website Website bezocht
QicsMilestones Logo
  • Rapporten in Power BI
  • Veel facturatie-opties
  • ExactOnline, Twinfield

Geen dure servers of ingewikkeld ICT-beheer, maar meer tijd om er te zijn voor uw klant. QicsMilestones is meer dan uurtje factuurtje met volop facturatie mogelijkheden, Power BI dashboards en gekoppeld met de boekhouding.
info contact prijzen proefaccount
Proefperiode: Onbeperkt
Prijs: maandelijks € 50,00

gebaseerd op 10 reviews
Ga naar website Website bezocht

Exact Online

Exact Online is dé marktleider online in business software voor ondernemers en accountants in Nederland. Met online boekhouden en CRM in 1 is het de basis van ieder gezond bedrijf. Al sinds 1984 helpt Exact wereldwijd meer dan 300.000 lokale en internationale ondernemers bij de aansturing van hun bedrijf. Met Exact Online voor Boekhouden Basis is de boekhouding geïntegreerd met CRM in 1 online pakket. Hou alle gegevens van je klanten en prospects voortaan online bij én krijg volledig inzicht in je bedrijf. Al 300.000 ondernemers gingen je voor. Probeer Exact Online 30 dagen gratis.

gebaseerd op 828 reviews
Bekijk software

Twinfield online boekhouden voor accountants en ondernemers

Twinfield International is marktleider op het gebied van online boekhouden in Europa en onderdeel van Wolters Kluwer Tax & Accounting. Wolters Kluwer is wereldwijd marktleider in fiscale, boekhoud- en auditdiensten. Online boekhouden via Twinfield is flexibel boekhouden voor zowel kleine als grote organisaties. Hierbij wordt op een efficiënte, veilige en directe manier een administratie gevoerd en kan informatie gedeeld worden met een administratie- of accountantskantoor.

Rating:
Reviews: 82
Facturatie
Rating:
Reviews: te weinig reviews
Kassa
Rating:
Reviews: 567
Facturatie
Rating:
Reviews: te weinig reviews
CRM
Rating:
Reviews: 5
Facturatie
Products