Een online POS voor een efficiëntere onderneming

Een online POS (of point of sale) is software die zo wordt ontwikkeld dat alles via de cloud verloopt. Data wordt er opgeslagen, waardoor die overal bereikbaar is. Hierdoor is het gebruik van bijvoorbeeld tablets binnen een kassasysteem ook mogelijk, zowel om te verkopen als informatie over producten te bekijken. Of je nu de eigenaar bent van een restaurant en online bestellingen mogelijk wil maken, of een doeltreffend kassasysteem wil gebruiken als ondernemer, POS software biedt de oplossing voor alle mogelijke transacties. Gebruik de filters om direct het geschikte POS systeem te vinden voor jouw onderneming.

Voorraadbeheer
Uitgebreide rapportage
Boekhoudintegratie
Proefperiode
onbekend
Meer informatie
Compleet & Voordelig
Horeca, Retail, Clubs
Webshop & Voorraad Mgt
Proefperiode
onbekend
Meer informatie
Meer dan een kassa
State of the art
Veel koppelingen
Proefperiode
1 maand
Meer informatie
Gebruiksvriendelijk
Koppelbaar
Flexibel
Proefperiode
onbekend
Prijs
 Op aanvraag
Ga naar website
Meer informatie
Geen abonnement
Telefoon als handheld
Thuisbezorgdkoppeling
Proefperiode
geen
Meer informatie

Afosto

Eenvoudig te gebruiken
Geen dure installatie
Schaalbaar en flexibel
Proefperiode
30 dagen
Prijs
€ 75,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Onlinefact

Kassa systeem
Barcodes printen
Webshop koppeling
Proefperiode
30 dagen
Prijs
€ 19,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Extra functies
Support
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

De voordelen van een POS kassa

Een POS systeem is een all-in-one software, aangezien het om méér gaat dan gewoon een kassa. Bij de meeste programma's zitten immers zogenaamde randapparatuur geïntegreerd, waaronder bijvoorbeeld geldlades, weegschalen, displays voor klanten en ticketprinters. De moderne POS software beschikt over alle nodige uitbreidingen, waardoor je nog efficiënter te werk kunt gaan! Een POS systeem is essentieel voor jou als ondernemer om een duidelijk overzicht te hebben op alle transacties. Ook beheer je er de voorraad aan producten mee en actualiseer je acties. Of je nu zicht wil hebben op het dagtotaal, de winst-verliesrekening of specifieke klanten, met een POS software is niets onmogelijk.

Een handig POS systeem horeca voor een efficiëntere zaak

Een POS systeem voor de horeca is een must-have voor uitbaters van een café, restaurant of eigenaar van een hotel. Bij dergelijke ondernemingen gaat het immers vaak om een groter publiek en heel wat transacties. Met een gespecialiseerd POS systeem horeca behoud je immers een duidelijk overzicht op alle betalingen, bestellingen en aankopen, waardoor je bedrijf efficiënter wordt en dus ook succesvoller!

Verschillende software vergelijken

Net zoals bij alle software is het aanbod aan verschillende POS systemen enorm. Hierdoor wordt het als ondernemer natuurlijk iets moeilijker om een goede keuze te maken. Waar let je best op als je op zoek gaat naar een POS systeem, en welke criteria zijn belangrijk? De branche waarin je werkt bepaalt voor een groot deel welke software je nodig hebt, en een goede vergelijking kunnen maken tussen verschillende aanbieders is dan ook belangrijk. Zo is er een POS systeem horeca voor restaurants en cafés, maar een andere POS kassa is dan weer beter voor gewone winkels. Houd vooral rekening met je vereisten en de functies die je nodig hebt als je diverse programma's vergelijkt.

De software uitproberen

Heel wat aanbieders geven je gelukkig de kans om hun POS programma gratis uit te proberen, zodat je kan proeven van wat het allemaal te bieden heeft. Zo bepaal je na een vaste proefperiode of het de meest geschikte POS kassa is of niet, en probeert eventueel een andere uit. Hoe dan ook is een POS kassa de investering waard: niet enkel op het vlak van winst en efficiëntie, maar ook in verband met klantentevredenheid - en dat is voor elke onderneming essentieel.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products