screenshot Nanda
screenshot Nanda
screenshot Nanda
screenshot Nanda
Nanda Video

Reviews

Gebaseerd op 6 reviews

Over Nanda

Alleen of in teamverband, Nanda werkt. Per project uren registreren en er vervolgens mooie overzichten van maken in Excel of Google Spreadsheets. Is het tijd om te factureren? Selecteer al je gewenste uren en exporteer deze zo naar Moneybird of Q-Invoice. Ga nooit meer over je afgesproken tijdslimiet heen dankzij de handige terugtel-timer. Zoals je leest is Nanda is gemaakt om voor jou te werken. Gebruiksvriendelijkheid en gemak staan bovenaan. Heb je vragen? Het Nanda-team helpt je graag verder!

Functionaliteiten

Urenregistratie

Online urenregistratie
Mobiele app beschikbaar
Invoer uren handmatig
Projecten aanmaken
Projectlabels instellen
Rapportage per project
Rapportage per klant
Rapportage per activiteit
Rapportage per gebruiker
Prijzen

Urenregistratie

maandelijks € 5,00

Koppelingen

Nanda heeft automatische koppelingen met de volgende software:

6 beoordelingen

  100% geverifieerd
7

Nanda reviews

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products