Nanda

(6)

Snel, simpel en slim de controle over jouw tijd krijgen

Urenregistratie
screenshot Nanda
screenshot Nanda
screenshot Nanda
screenshot Nanda
screenshot Nanda
screenshot Nanda
screenshot Nanda
screenshot Nanda
screenshot Nanda
Nanda Video
Nanda Video
Nanda Video

Over Nanda

Snel, simpel en slim uren bijhouden en daar sterke overzichten van maken die je ook kunt exporteren naar Excel. Gelijk factureren? Met de Moneybird koppeling zet je jouw uren om naar geld. Nanda heeft aanpasbare rechten voor teams, tijdslimieten voor de afgesproken budgetten en gratis mobiele apps. Gebruiksvriendelijkheid en gemak staan bovenaan.

Platformen

Android iOS Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten

Urenregistratie

Mobiele app beschikbaar
Projecten aanmaken
Rapportage per project
Rapportage per klant
Rapportage per activiteit
Rapportage per gebruiker
Prijzen

Urenregistratie

maandelijks € 5,00

Proefperiode: 14 dagen
Geen contracten en maandelijks opzegbaar

Koppelingen

Nanda heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Moneybird
Moneybird
Boekhouden, Facturatie, Offerte (+1)

6 beoordelingen

  100% geverifieerd
7

Nanda reviews

Wouter Verhoeff 15 september 2015 om 17:52
Ik zou deze app aanbevelen
Een fijne online-tool waarmee op een simpele wijze de uren geregistreerd worden. Ook een fijne samenwerking met het team achter Nanda. Vragen, opmerkingen en wijzigingen worden in no-time doorgevoerd, feedback gewenst. Voor een ieder die moet beginnen aan urenregistratie beveel ik dit ten zeerste aan.
Saskia Lau 15 september 2015 om 17:52
Ik zou deze app aanbevelen
Nanda gebruiken wij naar volle tevredenheid al gedurende 3 jaar. Het systeem staat elke dag voor ons klaar en er zijn nauwelijks storingen. We kunnen onze werkzaamheden ruim in het systeem vermelden. De tijd loopt mee met de klok waardoor gelijk duidelijk is hoelang aan een bepaalde opdracht is gewerkt. Het is ook mogelijk de tijd aan te passen (bijv. per 5 minuten verwerken) Er kunnen oneindig veel projecten worden toegevoegd en labels kunnen zelf gemaakt worden. Per project kan een limiet worden ingevoerd en een gebruikspercentage bekeken worden. Er kan onderscheidt worden gemaakt in niveaus binnen de omgeving. Er kunnen overzichten gemaakt worden per week, maand jaar. Ook per vorige week, maand, jaar. Afgelopen projecten kunnen gearchiveerd worden. Vanuit Nanda kunnen er facturen worden gemaakt in Moneybird en Q-invoice. Nanda is ook bruikbaar op de smartphone. Wij zijn zeer tevreden met dit softwareprogramma!
Rosanne van Staalduinen 15 september 2015 om 17:52
Ik zou deze app aanbevelen
Ik liep enorm te tobben met het bijhouden van mijn uren in Excel lijstjes. Sinds ik Nanda gebruik, is dat verleden tijd. Het registreren van uren werkt enorm makkelijk, zowel op de computer als via de app. Een freelancer die ik inhuur, houdt haar uren ook in mijn Nanda-account bij, waardoor ik precies kan zien wat ze heeft gedaan en de kosten ook weer kan doorberekenen. Het is ook mogelijk om projecten een tijdslimiet te geven. Dan kun je goed bijhouden of je uitkomt met de uren die je ingeschat hebt. Ideaal! Door de koppeling met Moneybird, kan ik met één druk op de knop uren omzetten in een factuur die direct in Moneybird klaar staat om verzonden te worden. Al die kleine dingetjes bij elkaar maken Nanda voor mij echt een heel fijne tool!
Ger Inberg 14 juni 2017 om 11:57
Ik gebruik Nanda sinds circa 3.5 jaar om mijn uren in bij te houden. Voor mij is de integratie met MoneyBird erg handig. Verdere voordelen: het feit dat er een mobiele app is en de mogelijkheid tot labelen van uren aan projecten. Er zijn wel verbeteringen mogelijk: zo is er geen mogelijkheid om repetitieve uren handig in te voeren, veel handmatig werk dus. De support van de helpdesk is ok maar vaak traag (zeker enkele dagen maar eerder een week). Dit geldt eveneens voor de software updates, Nanda versie 3 is al bijna 3 jaar in ontwikkeling en ik wacht met smart op deze update!
Swen Wigmans 26 september 2016 om 17:52
Wanneer je uren in het verleden wilt inboeken, springt telkens na het inboeken de datum terug naar de huidige dag. Dit is erg irritant wanneer je meerdere uren moet inboeken. Je maakt hierdoor snel veel fouten. Daarnaast zou het erg fijn zijn dat je op de uren boeken pagina een klein urenoverzicht ziet van de dag waarop je de uren wilt inboeken. Dit zou gekoppeld kunnen worden aan het selecteren van de dag en dat daarna het overzicht verschijnt. Dit is een mening die door mij en een andere collega wordt gedeeld. Wanneer ik boekingen op de app wil aanpassen, gaat het vaak mis doordat het wieltje om de tijd te selecteren niet fijn werkt. Deze verspringt. Dan besluit ik om de tijd handmatig aan te passen door het zelf in te typen. Wanneer ik dan op opslaan druk wordt de verkeerde tijd uiteindelijk alsnog opgeslagen. namelijk de tijd die met het wieltje voorheen was geselecteerd. Voor de rest is het een prima, systeem om uren in op te slaan, maar of het nu heel veel makkelijker is in vergelijking met een goede opgezette Excel-werkmap betwijfel ik. Het is op dit moment te omslachtig en moet ik teveel switchen tussen diverse pagina's. Wanneer er wat aanpassingen worden doorgevoerd denk ik dat het zeker een mooi systeem zou kunnen worden en ik het met meer plezier zou gaan gebruiken.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products