Korèn

CRM | Incasso | Planning
screenshot Korèn
screenshot Korèn
screenshot Korèn
Korèn Video
Korèn Video
Korèn Video
Korèn Video

Vragen over Korèn?

Heb je vragen over Korèn? Neem contact met ons op en ontvang binnen 24 uur antwoord.

Over Korèn

Korèn is specialist relatiebeheer software voor ledenorganisaties, verenigingen, cursusbureau's, zorgorganisaties en non-profits. Korèn heeft meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van standaard en maatwerk software. Persoonlijke service aan onze klanten en het waarborgen van privacy en security staan centraal.

Functionaliteiten

CRM

Contactmomenten vastleggen
Accountmanager koppelen
Relaties categoriseren
Prijsdifferentiatie per klant
Facturen opstellen
Producten & diensten
Agenda in software
Takenlijsten maken
Afspraken & taken bijhouden
Afspraak herinneringen
Mobiele app beschikbaar
Prijzen

CRM

vanaf € 25,00

Proefperiode:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products