screenshot Klippa
screenshot Klippa
Klippa Video

Vragen over Klippa?

Heb je vragen over Klippa? Neem contact met ons op en ontvang binnen 24 uur antwoord.

Over Klippa

Klippa is jouw gratis assistent voor digitale bonnetjes. Door het maken van een foto scan je bonnetjes naar digitale bonnen. Zo raak je met behulp van Klippa nooit meer een bonnetje kwijt. Bovendien houd je inzicht in je uitgaven en heb je altijd en overal toegang via de cloud. Via Klippa zijn de bonnen eenvoudig te delen met anderen om bijvoorbeeld kosten te verdelen. Ben je een zakelijke gebruiker? Dan kun je gebruik maken van Klippa Pro. Als je als werknemer regelmatig declaraties moet indienen of je onkosten als ZZP'er moet bijhouden voor de administratie is Klippa je beste vriend. Alle uitgaven komen nu overzichtelijk bij elkaar. Zo voorkom je het mislopen van voorgeschoten bedragen of belastingvoordeel.

Platformen

Android iOS Windows (mobile) Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten
Prijzen

Bonnetjes

maandelijks € 3,99

Proefperiode: 14 dagen
2 weken gebruik maken van digitaal declareren

Declaraties

vanaf € 3,99

Proefperiode: 14 dagen
Gratis proefperiode

Koppelingen

Klippa heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Exact Online
Exact Online
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie (+4)
InformerOnline
InformerOnline
Boekhouden, Facturatie
Twinfield
Twinfield
Boekhouden, Debiteurenbeheer
Visma eAccounting
Visma eAccounting
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie (+2)
SnelStart
SnelStart
Boekhouden, Facturatie, Kassa

Alternatieven

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products