Klantenbestand software

Klanten zijn voor elke onderneming belangrijk. Een klantenbestand software geeft je als ondernemer de mogelijkheid om je CRM te ordenen zodat die naar behoren verloopt. Daarbij worden alle klantgegevens centraal opgeslagen, beheerd en opgezocht bij een klantenbestand maken. Dankzij een online klantenbestand zijn alle gegevens overzichtelijker, en dat komt de onderneming alleen maar ten goede. Je vindt het beste klantenbestand programma voor jouw bedrijf met behulp van de filters!

Houd gewerkte uren bij
Registreer al je calls
Werk gemakkelijk samen
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Lead scoring
Auto lead assignment
Visuele sales pipeline
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Vaste lage prijs
Nederlandse helpdesk
Onbeperkte data opslag
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Eenvoudig in gebruik
Flexibel in te richten
Gratis upgrades
Proefperiode
geen
Meer informatie
Onderdeel van ERP
Forecast & dashboards
CRM via de Pocket App
Proefperiode
onbekend
Meer informatie
Relatie, Offerte, Uren
Facturen & boekhouden
Uitstekende helpdesk
Proefperiode
15 maanden
Prijs
 Gratis
Ga naar website
Meer informatie

monday.com

Alles-in-1-oogopslag
Volledig customizable
Vanaf €8 per licentie
Proefperiode
14 dagen
Prijs
€ 8,00  per licentie
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Relatiebeheer
Agenda & taken
Extra functies
Aanvullingen
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

De mogelijkheden van een klantenbestand programma

Dergelijke software biedt een optimale uitkomst voor een kwalitatief klantenbestand maken. Het ondersteunt immers de bouw van het online klantenbestand, en maakt het eenvoudiger om relaties met klanten op te bouwen én te onderhouden. Naast het opslaan van allerhande gegevens wordt een klantenbestand systeem ook wel gebruikt om het koopgedrag van klanten te analyseren, nieuwsbrieven te versturen, et cetera.

klantenbestand

De voordelen van een online klantenbestand maken

Een klantenbestand maken met klantenbestand software biedt enkele voordelen voor jouw onderneming, en dat maakt die investering zeker de moeite waard. Dankzij een klantenbestand wordt de communicatie met klanten bijvoorbeeld geoptimaliseerd, waardoor de klantervaring beter wordt. Dit is mogelijk door het ordenen van de gegevens van de klant, waardoor voor elkeen de beste waardepositie aangeboden kan worden - volledig op basis van de persoonlijke wensen en interesses.

Het opslaan van klantgegevens

Een degelijk klantenbestand programma slaat alle gegevens omtrent een klant veilig op. En dankzij een back-up verlies je informatie dus nooit echt. De data is van groot belang voor het bedrijf, en een online klantenbestand houdt die dan ook veilig bij. Een klantenbestand biedt daarnaast het voordeel dat handmatige processen vervangen kunnen worden. Zo slaat het systeem automatisch gegevens op en kunnen deze eenvoudig worden ingevoerd. Daarbij is een dergelijke software integreerbaar met andere programma's, waardoor belangrijke processen gestroomlijnder en eenvoudiger verlopen.

Een bestand beginnen met het beste klantenbestand programma

Een klantenbestand maken is onmisbaar om de bedrijfsvoering zo goed mogelijk te laten verlopen. De klant is immers koning, en een klantenbestand programma helpt je dan ook om deze altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn. Het aanbod aan klantenbestand software is enorm, en een vergelijking maken tussen diverse aanbieders is essentieel om jouw bedrijf met het beste programma uit te rusten.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products