Update je kassasysteem met Appwiki

Je kassasysteem is je winkel. Niet alleen registreert het je omzet; het houdt ook je inventaris bij en het berekent je opbrengsten. Vandaag de dag denken ondernemers dan ook al lang niet meer uitsluitend aan de fysieke kassa. Net als de moderne wereld is ook het moderne kassasysteem online. En dat levert veel extra voordelen op.

Voorraadbeheer
Uitgebreide rapportage
Boekhoudintegratie
Proefperiode
onbekend
Meer informatie
Compleet & Voordelig
Horeca, Retail, Clubs
Webshop & Voorraad Mgt
Proefperiode
onbekend
Meer informatie
Meer dan een kassa
State of the art
Veel koppelingen
Proefperiode
1 maand
Meer informatie
Gebruiksvriendelijk
Koppelbaar
Flexibel
Proefperiode
onbekend
Prijs
 Op aanvraag
Ga naar website
Meer informatie
Geen abonnement
Telefoon als handheld
Thuisbezorgdkoppeling
Proefperiode
geen
Meer informatie

Afosto

Eenvoudig te gebruiken
Geen dure installatie
Schaalbaar en flexibel
Proefperiode
30 dagen
Prijs
€ 75,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Onlinefact

Kassa systeem
Barcodes printen
Webshop koppeling
Proefperiode
30 dagen
Prijs
€ 19,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Extra functies
Support
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Kies je kassasysteem op Appwiki

Hieronder leggen we uit wat de voordelen van je nieuwe kassasysteem zijn. Sterker nog: we helpen je meteen ook om de juiste kassa voor jouw bedrijf te kiezen. Ben je groot of klein? Ben je horeca of retail? Heb je 1, 2 of meer gebruikers? Appwiki helpt je in geen tijd de juiste kenmerken te filteren. Zo ben je altijd zeker van het juiste betaalsysteem voor jouw zaak.

Wat is een online kassasysteem?

Het online kassasysteem is de kassa van de 21ste eeuw. De naam geeft exact aan wat deze kassa doet: het brengt je betaalsystemen online. Voor opslag van gegevens gebruikt het simpelweg de cloud. Zo'n online opslagsysteem heeft verschillende voordelen, met name ten aanzien van de fysieke kassa.

Daarom gebruik je een betaalsysteem

Om te beginnen wordt je voorraad nu automatisch geïnventariseerd. Je krijgt zo een juister en vollediger beeld van je aanbod en werking. Ten tweede kun je nu altijd en overal over die bedrijfsinformatie beschikken. Je kunt ze inkijken en bestuderen waar en wanneer je maar wil. Desgewenst zet je zelfs je kassasysteem op je iPad. Ten derde kun je deze gegevens gaan analyseren met diverse apps. Zo kun je je onderneming op termijn meer focus geven en dus meer omzet genereren. Ten vierde zijn je gegevens nergens veiliger dan in de cloud, zeker wanneer je bedenkt dat er altijd wel een back-up op je wacht. Vrees je, tot slot, hoge opstartkosten? Dat is nergens voor nodig. Extra servers of nieuwe apparaten zijn niet nodig om je systeem aan de praat te krijgen.

De voordelen opgesomd

  • Je informatie is altijd en overal beschikbaar;
  • Je kunt zelfs je kassasysteem op je iPad zetten;
  • Automatische inventarisering zorgt voor meer en juistere bedrijfsinformatie;
  • Je kunt je gegevens beter analyseren;
  • Je informatie is veiliger;
  • Je hebt altijd een back-up;
  • Er zijn geen extra opstartkosten.

Betaalsystemen vergelijken

De mogelijkheden van de moderne betaalsystemen zijn dus legio. Sterker nog: het is onze overtuiging dat de keuze tussen wel of niet online geen keuze meer is. Lastiger is vandaag de dag het feit dat er zoveel uitstekende kassasoftware wordt aangeboden. Het is niet altijd zomaar duidelijk welk kassasysteem nu het best bij je onderneming past.

Laat Appwiki je betaalsysteem op de iPad zetten

Dat is natuurlijk waar Appwiki in het verhaal springt. Wij kunnen je namelijk helpen om het juiste kassasysteem op je iPad te krijgen. Selecteer al je voorkeuren in de linkerkolom van onze pagina's en je kiest in geen tijd het online kassasysteem dat ertoe doet. Ga je scannen en/of bonnen printen? Zal je support telefonisch en/of online verlopen? De wensen zijn anders voor elke onderneming. Appwiki zorgt er daarom niet alleen voor dat je beter kunt vergelijken, maar ook dat je het systeem gratis kunt uitproberen. Nog voor je een cent hebt uitgegeven, weet je wat de verschillende betaalsystemen voor jou doen.

Vraag Appwiki om je betaalsystemen te vergelijken

Betaalsystemen laten vergelijken is ook mogelijk. Twijfel je aan je keuzes? Aarzel dan nooit om onze gratis keuzehulp in te schakelen.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products