Vragen over Efficy CRM?

Heb je vragen over Efficy CRM? Neem contact met ons op en ontvang binnen 24 uur antwoord.

Over Efficy CRM

Efficy is integraal aanpasbaar aan uw eigen werkomgeving en noden met klanteigen ontwikkelingen. Het pakket kan in de cloud en op de bedrijfssite geïnstalleerd worden Efficy evolueert gratis doorheen de jaren dankzij gratis upgrades en migraties Efficy werkt samen met uw programma’s en integreert met uw overige IT-infrastructuur.

Functionaliteiten
Prijzen

CRM

Op aanvraag

Proefperiode:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products