Vragen over DizzyData?

Heb je vragen over DizzyData? Neem contact met ons op en ontvang binnen 24 uur antwoord.

Over DizzyData

DizzyData beschikt over automatische online factuurherkenning en verwerking voor ieder boekhoudpakket. DizzyData is er voor de accountant, ondernemer, zzp’er en zakelijke dienstverlener die facturen nog steeds handmatig in het boekhoudprogramma boekt. Dat kan namelijk ook volautomatisch, zonder nieuwe software te hoeven leren. Achter iedere boeking heeft u een digitale kopie van de factuur gearchiveerd. Doordat aangeboden facturen binnen 1 minuut volautomatisch worden verwerkt tot boekingsvoorstel wordt er een hoop tijd bespaart. Bovendien is het autoriseren eenvoudig zodat medewerkers facturen via de PC of smartphone kunnen bekijken en goedkeuren. Dizzy Data is zelflerend door gebruik van kunstmatige intelligentie.

Functionaliteiten
Prijzen

Alternatieven

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products