Je eigen digitale factuur creëren

Recent werd de digitale factuur wettelijk volledig gelijkgesteld aan de papieren factuur. In digitale tijden lijkt digitaal factureren ondertussen de enige logische stap. Tal van ondernemers zien er nu al de voordelen van in.

Vind je digitale facturatie via Appwiki

Hieronder leer je waarom zoveel ondernemers vandaag de dag al voor digitale facturatie kiezen. Beter nog: Appwiki helpt ook jou om in geen tijd digitaal te gaan factureren. Op onze pagina's vind je een volledig en up-to-date overzicht van de beste facturatie software. Onze zoekfilters brengen je snel naar het pakket dat past bij jouw zaak.

#1 in Factureren!
GRATIS voor starters
Onbeperkt factureren
Proefperiode
15 maanden
Meer informatie
Facturatie via mobiel
Ondersteunt UBL
Professionele lay-out
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
IDEAL link op factuur
Incl. boekhouding
Gratis ondersteuning
Proefperiode
15 maanden
Meer informatie
Onbeperkt factureren
met basisboekhouding
opstart consult
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Super makkelijk
Factuur in huisstijl
Super Handige App!
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie

Teamleader

Van uur tot factuur
Debiteuren overzicht
Koppel je boekhouding
Proefperiode
14 dagen
Prijs
€ 55,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

PerfectView CRM

Alles-in-één systeem
Eén pakket, één prijs
Nederlandse Helpdesk
Proefperiode
14 dagen
Prijs
€ 12,50  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Aanvullingen
Factuur maken
Administratie
Betaling
Extra functies
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Is digitaal factureren zomaar mogelijk?

Het korte antwoord op deze vraag is: ja. De vormeisen voor digitaal factureren zijn al even gelijk aan die voor papieren facturen. De tijd dat overheden digitale ijver afstraften, ligt achter ons. Wettelijk en vormelijk zijn er geen wezenlijke verschillen meer tussen beide varianten. Wij zouden zelfs durven stellen dat digitaal ondertussen de norm geworden is.

Een digitale factuur wordt steeds populairder

Digitale facturatie steeds populairder

Dat digitaal de norm is, heeft natuurlijk alles te maken met de vele voordelen die deze aanpak biedt. In onze digitale tijden is de digitale factuur eigenlijk het enige logische sluitstuk van je (online) boekhouding. Met een paar klikken van de muis stel je van op een en dezelfde plaats je administratie op en stuurt deze door, zonder extra kosten. Bank, boekhouder, overheid en klant blijven daarbij altijd in direct contact staan. Automatisering zorgt ondertussen niet alleen voor een sterk gereduceerde foutenmarge, maar ook voor een beter en vollediger zicht op je bedrijfsinformatie. Die is meteen ook veilig geborgen, terwijl er van je werk ook altijd een back-up wordt gemaakt. Zo gaat alles sneller, efficiënter en completer, maar ook veiliger en effectiever. Bovendien blijkt vaak ook een gunstig effect op de betaalsnelheid, in een omgeving waar klanten via rechtstreekse buttons meteen tot de daad kunnen overgaan.

Wat zijn de voordelen?

De grootste voordelen van een digitale factuur: - Geen verzendkosten - Eenvoudige software - Het sluitstuk van je online boekhouding - Laat geen ruimte voor fouten - Maak je bedrijfsinformatie completer, juister en veiliger - Verbeter de communicatie met je partners - Stimuleer snelle en/of tijdige betalingen

Appwiki helpt je op weg

Ben je klaar om de sprong naar de digitale factuur te wagen? Appwiki helpt je graag. Op onze pagina's vind je de beste facturatie software van het moment. In de linkerkolom vind je tal van filters terug. In geen tijd leiden zij je naar het pakket voor jouw onderneming. Ben je klein of ben je groot, freelancer of VOF? Heb je veel of weinig medewerkers? Wil je je systeem ook op je iPad of niet? Appwiki helpt je door het bos de bomen te zien.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products