DigiBTW

(9)
Boekhouden | Facturatie
screenshot DigiBTW
screenshot DigiBTW
screenshot DigiBTW
screenshot DigiBTW
screenshot DigiBTW
screenshot DigiBTW
screenshot DigiBTW
screenshot DigiBTW
screenshot DigiBTW

Vragen over DigiBTW?

Heb je vragen over DigiBTW? Neem contact met ons op en ontvang binnen 24 uur antwoord.

Over DigiBTW

Online boekhouden speciaal voor zzp'ers. Het meest gebruiksvriendelijke en voordeligste systeem. Zelf boekhouden, zonder boekhouder. Zonder beperkingen, compleet met o.a. facturatie, uren, ritten en btw-aangifte. Probeer gratis.

Platformen

Android iOS Windows (mobile) Safari Internet Explorer Mozilla Firefox Google Chrome
Functionaliteiten

Boekhouden

UBL ready
Mobiele app beschikbaar
BTW overzicht
Elektronische BTW aangifte
BTW verlegd factureren
Elektronische IB/Vpb aangifte
Facturen opstellen
Offerte opstellen
Debiteurenbeheer
Inkoopfacturen inboeken
Bankafschriften importeren
Urenregistratie
CRM systeem
Prijzen

Boekhouden

maandelijks € 10,00

Proefperiode:
1 maand gratis
Bekijk prijzen

Koppelingen

DigiBTW heeft automatische koppelingen met de volgende software:

Mollie
Mollie
PSP

Het oordeel van Appwiki

Review scores

Opstarten

Gebruiksgemak

Support

Eindoordeel

Pluspunten

  • Perfect voor de projectadministratie
  • Handige feedback vanuit tool zodat meeste fouten worden voorkomen
  • Zelfstandig boekhouding opstarten en voeren heel eenvoudig, ook zonder enige boekhoudkundige kennis
  • Moderne overzichtelijke interface
  • Hele lage maandprijs
  • Wizard voor aangifte inkomstenbelasting

Minpunten

  • Geen voorraad administratie mogelijk: tool is gericht op zakelijke dienstverleners, niet op handelsbedrijven
  • Wanneer je wilt samenwerken met een financial aan je boekhouding, kies dan iemand met ervaring met DigiBTW. Door de niet-boekhoudkundige inrichting kan het voor een financial lastig werkbaar zijn
  • Zo faciliterend dat je als onervaren boekhouder wat te vol van vertrouwen kan worden over je eigen boekhoudkunde. Een eenmalige controle door een financial op grote lijnen is dan ook niet onverstandig voordat je je eerste btw-aangifte indient

Opstarten

Opstarten in DigiBTW is door de overzichtelijke opzet en de aanwijzingen die de tool je geeft heel eenvoudig. De tool is zo intuïtief dat je de handleidingen nauwelijks nodig hebt bij het inrichten. Hierdoor kun je binnen een uur van start met het uitvoeren van je boekhouding, ook zonder enige boekhoudkundige kennis.

Er zijn desgewenst aanvullend enkele behulpzame stap-voor-stap handleidingen beschikbaar in het helpcentrum. Wanneer je al een beginbalans hebt, kan de helpdesk deze gratis voor je opvoeren. Een stap-voor-stap startgids met enkele algemene uitleg over boekhouden en hoe de tool je hierin ondersteunt had het opstartproces helemaal compleet gemaakt.

Gebruiksgemak

DigiBTW biedt je een overzichtelijke, moderne interface. Het heeft een duidelijke opzet en intuïtieve knoppen. Hierdoor begrijp je de tool zelfs zonder dat je de handleiding hebt gelezen. De tool geeft je aanwijzingen om je te wijzen op zaken die je nog moet verwerken, zodat de meeste fouten worden voorkomen. Dit maakt de tool ideaal voor mensen met weinig boekhoudkundige ervaring. DigiBTW is verrassend compleet voor de lage maandprijs; er is een ritten-, uren- en projectadministratie, inclusief de mogelijkheid offertes aan te maken.

Je gemaakte uren kan je met één druk op de knop factureren. De tool biedt zelfs een wizard ter ondersteuning voor de aangifte inkomstenbelasting. Met de mobiele versie van de tool kun je eenvoudig inkoopfacturen uploaden, 24/7 je dashboard inzien en je uren registreren onderweg.

De tool maakt automatische memoriaalboekingen, waardoor het te nemen acties bij meer ingewikkelde boekingen van je overneemt. Hierdoor kun jij altijd door met boeken. Een waarschuwing of handleiding voor juist gebruik van deze functie vanuit de tool zou een goede toevoeging zijn. Doordat de tool je ongemerkt corrigeert, is een eenmalige controle door een financial voordat je je eerste btw-aangifte doet vanuit de tool daarom aan te raden.

Support

De telefonische helpdesk van DigiBTW is dagelijks uitstekend bereikbaar tijdens kantooruren. Ik heb gebeld omdat ik niet wist waar ik mijn beginbalans moest invoeren. Er werd direct opgenomen en de helpdeskmedewerker was zeer kundig en vriendelijk. Hij bood aan mijn beginbalans op te sturen zodat zij hem voor mij konden invoeren en ik direct weer verder kon met het uitvoeren van mijn boekhouding.

Eindoordeel

DigiBTW heeft als missie een super simpel en super voordelig online boekhoudpakket te zijn voor ZZP’ers, verenigingen en kleine MKB-bedrijven. Deze missie maken ze zeker waar. Voor een hele lage maandprijs biedt DigiBTW je alle functionaliteiten die je nodig hebt voor het snel en eenvoudig uitvoeren van je projectadministratie. Het heeft een moderne, overzichtelijke interface met intuïtieve knoppen.

Boekhoudkundige kennis is niet nodig om zelfstandig je boekhouding te kunnen voeren in DigiBTW. De tool helpt je met zijn ingebouwde waarschuwingen de meest voorkomende boekhoud fouten voorkomen. En door de automatische memoriaalboekingen kan jij altijd zelfstandig door met het verwerken van je boekhouding, ook bij ingewikkeldere boekingen. Doordat er ook een uren-, project- en rittenadministratie is geïntegreerd in de tool houd jij grip en totaaloverzicht.

Voor grotere MKB-bedrijven, bedrijven met een uitdagende boekhouding of ondernemers die nauw samenwerken met een financial die geen ervaring heeft met boekhoudpakketten voor non-financials, zijn er andere pakketten die geschikter zijn dan DigiBTW.

9 beoordelingen

  100% geverifieerd
10
100% zou deze app aanbevelen

DigiBTW reviews

Arno Smits 14 juni 2018 om 00:00
Ik zou deze app aanbevelen
Na lang zoeken en proberen, kwam ik terecht op de website van DigiBTW.
Ik heb meteen een proefperiode aangevraagd en was verbaasd over de gebruiksvriendelijkheid en mooie lay-out.
Ik heb meteen mijn gehele boekhouding overgezet en ben aan de slag gegaan.Tijdens het invoeren, kwam ik nog facturen tegen uit mijn oude facturatieprogramma die ik niet zelf kon invoeren.
Met één mailtje aan DigiBTW, werd dit voor me gedaan en heb ik mijn boekhouding weer kloppend.Ik kan nu alles zelf doen in een fractie van de tijd en met veel lagere kosten.Hier hoeft niemand over te twijfelen, DigiBTW heeft alles wat je wilt om een gestructureerde boekhouding
te voeren en met één druk op de knop je aangiftes te versturen.
Taco Elburg 17 april 2018 om 00:00
Ik zou deze app aanbevelen
Sinds kort ben ik overgestapt naar DigiBTW. Wat een verademing en wat een enorm eenvoudig te hanteren pakket.
Ik ben er super blij mee.De 'look and feel' van DigiBTW is op en top super. Je kunt heel eenvoudig je zakelijke
bankrekening koppelen en automatisch of handmatig de mutaties verwerken.Daarnaast heeft het programma een eenvoudig te gebruiken sjabloon voor je facturen. Even je logo uploaden en de
factuur is klaar voor verzending. Zo gepiept en heel eenvoudig.Waar ik ook erg tevreden over ben is de dashboard met real-life informatie.Kortom: ik ben erg tevreden.
Marit Bijl 12 januari 2018 om 00:00
Ik zou deze app aanbevelen
Ik ben pas net begonnen met DigiBTW maar het is een ontzettend gemakkelijk en duidelijk programma.Je ziet dat het aansluit bij de wensen van de cliënt - ik dus.
Wanneer ik een vraag heb, reageren ze
onwijs snel en met een heldere uitleg.Oké, nu genoeg veren. Niet twijfelen, gewoon mee beginnen! Een aanrader!
Carolien Roos 20 december 2017 om 00:00
Ik zou deze app aanbevelen
Na verschillende oplossingen geprobeerd te hebben, ben ik bij DigiBTW uitgekomen.DigiBTW biedt alles wat ik als ondernemer nodig heb en het is het meest gebruiksvriendelijke
boekhoud­programma dat ik heb geprobeerd. Ik heb volledig grip op mijn zaken en kan alles zelf doen.Nu heb ik altijd direct inzage en weet ik precies hoe ik ervoor sta.
En dat voor zo'n lage prijs!Ik zou het iedere ondernemer aanbevelen.
Henk de Vries 28 november 2017 om 12:21
Ik zou deze app aanbevelen
Voor mij als leek, begreep ik dit programma in een keer. Alles is heel duidelijk en eenvoudig te gebruiken. Het programma is compleet en heeft alles wat je als zelfstandige nodig hebt. En met vragen kun je altijd terecht bij de klantvriendelijke servicedesk. Bovendien is het nog erg goedkoop ook, ik heb geen andere aanbieder gevonden die dit allemaal biedt voor deze prijs.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products