Een boekhoudprogramma voor Mac

Een boekhoudprogramma voor een Mac is gemakkelijker te vinden dan je misschien denkt. Werk je thuis of op het werk met een Apple computer en heb je moeilijkheden met het vinden van een goed boekhoudpakket? Dan helpen we je met plezier verder. Door gebruik te maken van de filters geef je jouw wensen en eisen aan en vind je snel en eenvoudig het boekhoudprogramma Mac dat bij jouw onderneming past.

#1 Boekhoudsoftware
Belastingdienst Erkend
Helpdesk, Cursus & App
Proefperiode
15 maanden
Meer informatie
35+ jaar ervaring
Gratis ondersteuning
Vanaf € 15.- per maand
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
No hands accounting
Verbind al je software
Met gratis mobiele app
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
#1 Gebruiksvriendelijk
Uitstekende helpdesk
Met bankkoppeling
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Online factureren
Herinneren en aanmanen
Btw-aangifte
Proefperiode
1 maand
Meer informatie
4x als beste getest
iOS & Android App
Telefonische Helpdesk
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Supermakkelijk
Boekhouden wordt leuk!
Start GRATIS
Proefperiode
1 maand
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Hoe boekhouden?
BTW-aangifte
Bankmutaties
Inkomsten & uitgaven
Extra functies
Aanvullingen
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Boekhouden op Mac: belangrijk om weten

Vroeger betekende werken met een Mac de quasi zekerheid dat je voor heel wat zaken een alternatief moest vinden. Een boekhoudpakket voor een Mac was een utopie en dat was nog het minste van je zorgen. Iets wat vandaag de dag gelukkig verleden tijd is. Er zijn tegenwoordig heel wat redenen waarom je als bedrijf bewust zou opteren voor een Mac. Dat heeft niet alleen te maken met de specifieke voordelen van de Mac, maar ook met de stijgende praktische haalbaarheid. Zo is boekhouden op een Mac de laatste jaren veel gemakkelijker geworden en heb je als ondernemer veel meer keuzes.

Online of offline boekhouden op Mac?

Ook wanneer je werkt met een boekhoudprogramma op een Mac moet je kiezen tussen offline en online boekhoudsoftware. Het moet gezegd worden dat er nog niet heel veel keuze is wat betreft een offline boekhoudpakket voor een Mac. Het aanbod voor reguliere computers is nog steeds veel groter. Waarom zou je dan toch opteren voor offline boekhouden? Omdat je de boekhoudsoftware onbeperkt kunt gebruiken, geen internetverbinding nodig hebt om ermee te werken en de opties vaak uitgebreid zijn. Houd er dan wel rekening mee dat het inkoopbedrag in de regel groter is en het programma in kwestie ook geïnstalleerd moet zijn om ermee te kunnen werken.

Doe je administratie met een boekhoudprogramma mac

Een gratis alternatief?

Net als bij een reguliere computer hoeft boekhouden op een Mac geen fortuinen te kosten. Er zijn immers gratis alternatieven op de markt. Een gratis boekhoudpakket voor de Mac is vanzelfsprekend wel vaak slechts een basispakket die voor uitgebreidere opties een overstap naar de betalende versie vereist. Het is echter geen slecht idee om eerst eens enkele gratis pakketten uit te proberen zodat je het gebruiksgemak kunt vergelijken. Overigens is zelf je boekhouding bijhouden met een spreadsheetprogramma op basis van sjablonen die je op het internet terugvindt ook mogelijk op een Mac.

Online boekhouden op een Mac

Misschien wel de gemakkelijkste manieren van boekhouden op een Mac is te kiezen voor een online pakket. Met een online boekhoudpakket voor je Mac hoef je geen software te installeren. Je bent dus niet afhankelijk van een besturingssysteem en logt van eender welke locatie in. Bovendien is een online boekhoudprogramma voor de Mac vaker wel dan niet relatief goedkoop en gemakkelijk over te dragen naar bijvoorbeeld jouw boekhouder. Een laatste voordeel dat het vernoemen zeker waard is: door gebruik te maken van een online pakket zijn er altijd doorgroeimogelijkheden. Je hoeft je dus geen zorgen te maken bij groei van jouw bedrijf. De boekhouding groeit zonder problemen mee!

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products