De boekhouding voor zelfstandigen

Als je ondernemer bent, werk je hard, en natuurlijk wil je dat alles zo vlot mogelijk verloopt binnen het bedrijf. Ook achter de schermen is het belangrijk controle over en inzicht te hebben op de cijfers die je bedrijf representeren. Hierdoor blijft het beeld dat je hebt van je onderneming altijd up to date, en dat is essentieel om winst te kunnen blijven boeken. Software voor de boekhouding als ZZP'er is het beste gereedschap voor zelf je boekhouding doen, alsook controle te hebben over je producten, diensten en kosten. Gebruik de filters om de beste boekhouding zelfstandige software te vinden!

Gratis voor starters!
Belastingdienst Erkend
Helpdesk, Cursus & App
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Gratis en vrijblijvend
Gratis helpdesk
Belastingdienst-Link
Proefperiode
35 dagen
Meer informatie
Groeit met je mee
Eenvoudig factureren
Werkt altijd en overal
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
#1 Gebruiksvriendelijk
Uitstekende helpdesk
Met bankkoppeling
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Geen boekhoudkennis
Makkelijk & Compleet
Bespaar tijd & geld!
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Duidelijke pricing
Incl. bankkoppeling
Gratis ondersteuning
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Alles in 1 pakket
Inclusief facturatie
Slechts €10,- p.m.
Proefperiode
onbekend
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Hoe boekhouden?
Aanvullingen
BTW-aangifte
Bankmutaties
Inkomsten & uitgaven
Extra functies
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

Online boekhouden ZZP: hoe doe je het?

Hoe nu zelf boekhouding doen als ZZP'er? Het antwoord is afhankelijk van de doelen van je onderneming en jouw persoonlijke wensen in verband met je ZZP administratie. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een ZZP administratie met Excel, maar er zijn nog andere pakketten voor boekhouding zelfstandige waarmee je online eenvoudig de boekhouding kunt doen. Een proefabonnement van software voor de boekhouding is de beste manier om uit te vinden of het iets voor jou is. Naderhand kun je immers nog altijd kiezen om verder te gaan met dat boekhouding programma, of een ander uit te proberen.

Doe je boekhouding als zelfstandige

 

Een persoonlijke boekhouding

Er zijn natuurlijk een aantal belangrijke vragen die je jezelf moet stellen voor je het beste programma voor online boekhouden kan uitkiezen als ZZP'er. Een aantal van die belangrijke vragen bij zelf boekhouding doen zijn onder andere: 1. Wil je online facturen kunnen beheren, versturen en ontvangen? 2. Ben je vaak op weg, waardoor je minder tijd kunt besteden aan de boekhouding? 3. Wil je samen met een boekhouder naar de ZZP administratie kunnen kijken?

Zelf je boekhouding als ZZP'er doen

Het is belangrijk te bepalen wat je met je online boekhouden wil bereiken. Zo kan het zijn dat je als ZZP'er bij zelf boekhouding doen nood hebt aan bepaalde functionaliteit. Het aanbod aan betaalbare oplossingen om zelf je ZZP administratie te doen is gelukkig bijzonder uitgebreid. Een degelijk programma voor de boekhouding zelfstandige kan het bedrijfsleven zoveel eenvoudiger maken, en dat is de zoektocht naar de beste software waard. Vergelijk verschillende aanbieders van online boekhouden ZZP-software, zodat je zeker bent dat je waarde krijgt voor je geld. Het zal de administratie bovendien alleen maar ten goede komen!

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products