Breng de boekhouding van je eenmanszaak online

Zelf de boekhouding doen van je eenmanszaak en/of online boekhouden met je eenmanszaak: veel kleine ondernemers denken eraan, maar laten zich afschrikken. Nochtans kun je vandaag de dag eenvoudig zelf de boekhouding doen van je eenmanszaak. Sterker nog: hiervoor breng je de boekhouding van je eenmanszaak best online.

#1 Boekhoudsoftware
Belastingdienst Erkend
Helpdesk, Cursus & App
Proefperiode
15 maanden
Meer informatie
35+ jaar ervaring
Gratis ondersteuning
Vanaf € 15.- per maand
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
#1 Gebruiksvriendelijk
Uitstekende helpdesk
Met bankkoppeling
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Online factureren
Herinneren en aanmanen
Btw-aangifte
Proefperiode
1 maand
Meer informatie
4x als beste getest
iOS & Android App
Telefonische Helpdesk
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
No hands accounting
Verbind al je software
Met gratis mobiele app
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Supermakkelijk
Boekhouden wordt leuk!
Start GRATIS
Proefperiode
1 maand
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Hoe boekhouden?
BTW-aangifte
Bankmutaties
Inkomsten & uitgaven
Extra functies
Aanvullingen
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Als eenmanszaak je boekhouding online hebben

Online boekhouden in de eenmanszaak brengt vele voordelen met zich mee, waaronder:

  • Geen hoge opstartkosten of extra kosten
  • Krijg altijd en overal toegang tot de administratie van je eenmanszaak
  • Maak de administratie van je eenmanszaak veiliger, voordeliger en beter schaalbaar
  • Maak eenvoudig koppelingen met andere software en partners
  • Eenvoudiger en juister factureren
  • Krijg de laatste updates en volledige backups

Online je boekhouding als eenmanszaak

Zo werkt de boekhouding

De voordelen van een online boekhouding zijn gelijk voor grote en kleine bedrijven. Eenmanszaken worden wel eens afgeschrikt door extra systeemvereisten bijvoorbeeld. Dat is echter nergens voor nodig, wel integendeel. De online boekhouding is vandaag de dag de voordeligste manier van boekhouden. Het is ook de veilige en schaalbare oplossing. Met andere woorden: je online boekhouding kan perfect meegroeien met de administratie van je eenmanszaak. Het gebruiksgemak van de software zal je uitnodigen om zelf de boekhouding te doen van je eenmanszaak.

En de administratie, hoe gaat dat?

De dubbele boekhouding is al jaar en dag de standaard, ook voor kleinere ondernemers en ook voor het online boekhouden in een eenmanszaak. Het is dus niet de methode die verandert, maar wel de mogelijkheden qua uitvoering, koppeling, updaten en bewaren. Met de opkomst van de online boekhouding is dit proces heel wat toegankelijker en flexibeler geworden.

Voorbeeld van een boekhouding voor je eenmanszaak

Zoek je een voorbeeld van een boekhouding voor je eenmanszaak? Dan kun je hier een aantal programma's gratis uitproberen. Je krijgt zo niet alleen een voorbeeld voor de boekhouding van je eenmanszaak, maar kunt ook uitproberen in hoever je zelf de boekhouding kunt doen van je eenmanszaak.

De online boekhouding van je eenmanszaak kiezen

Klaar voor een nieuwe boekhouding voor je eenmanszaak? Of zoek je gewoon een voorbeeld boekhouding voor je eenmanszaak? Appwiki helpt je graag om het juiste programma te kiezen. Geef je voorkeuren op in de linkerkolom van de pagina en wij brengen je meteen naar dé online boekhouding voor jouw eenmanszaak.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products