Eeenvoudig een webshop starten met software?

In een wereld waar het internet een steeds meer toonaangevende rol speelt voor bedrijven en ondernemingen spreekt het voor zich dat men gebruikmaakt van mogelijkheden om online producten en diensten te verkopen. De beste manier om dat te doen is een webshop starten. Een webshop maken is een essentiële stap voor elke ondernemer die meer winst wil maken via het internet. Je vindt een groot aantal relevante aanbieders door middel van de handige filters.

Responsive designs
Rapportages
Voorraadbeheer
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
3 maanden gratis!
Drag and drop
Inclusief domeinnaam
Proefperiode
3 maanden
Meer informatie
Persoonlijke support
Geschikt voor iedereen
Scherpe tarieven
Proefperiode
onbekend
Meer informatie

TheShopbuilders

SEO-vriendelijk
Voordelig en compleet
Als beste beoordeeld
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 6,95  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Afosto

Perfecte SEO Structuur
Razendsnel & Veilig
Schaalbaar en Flexibel
Proefperiode
30 dagen
Prijs
€ 199,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Woosa

Geen programmeur nodig
Responsive designs
Realtime page builder
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 39,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

CCV Shop

Eenvoudig in gebruik
Alles in één oplossing
Lage opstartkosten
Proefperiode
onbeperkt
Prijs
€ 24,95  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Branche
Medewerkers
Doelgroep
Design
Assortiment
Marketing
Extra functies
Aanvullingen
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Een webwinkel starten: efficiënter verkopen, praktisch zakendoen en klantdata

Een webshop starten biedt talloze voordelen voor jouw onderneming. Meer winst en gezonde groei liggen binnen handbereik: 1. Een groter bereik: Een webshop opstarten geeft je een extra verkoopkanaal, waardoor je eenvoudig nieuwe klanten binnenhaalt. De locatie is in dit geval immers geen beperkende factor meer. 2. Meer potentieel: De doelgroep wordt plots veel groter - namelijk de hele wereld - dankzij een online winkel starten. En dat komt je winst natuurlijk alleen maar ten goede. 3. Tijd én geld besparen: Bespaar tijd en geld door processen te automatiseren. Bestellingen van klanten worden via de webwinkel geplaatst, waarna deze direct in de software worden gebracht. Het opstellen van offertes en het overtypen van faxen is verleden tijd. Maar ook na het bestelproces bespaar je, met automatische orderbevestigingen, inkoopbestellingen en pakbonnen.

Praktische voordelen van een webshop starten

Het starten van een webshop kent ook een aantal praktische voordelen die je op lange termijn voordeel opleveren: 1. Minder huurkosten: Bij een webwinkel starten betaal je helemaal niets voor huur- of koopkosten van een pand. En dat scheelt natuurlijk een hoop geld. 2. Een groter assortiment: Een webwinkel starten is de ideale manier om een breed gamma aan producten te verkopen. Zo moet je niet elk product op voorraad hebben, en kan er gewerkt worden met partners die producten leveren. Het magazijn is virtueel, en dat geeft je veel meer vrijheid. 3. Een webshop is altijd open: Klanten kunnen er overal en altijd producten kopen. Je hoeft niet aanwezig te zijn, slechts bereikbaar.

Beter vindbaar en meer inzicht in klantgedrag door een webwinkel te starten

Wanneer klanten op Google een product zoeken, dan komen ze in jouw webshop terecht. Hoe meer producten je hebt, hoe sneller je door mensen wordt gevonden en hoe meer je verkoopt. Je maakt gebruik van statistieken om informatie te krijgen over je bezoekers. Daarnaast kom je meer te weten over klanten die een specifieke webshop bezoeken, bijvoorbeeld met betrekking tot het bestelproces. Je leert het gedrag van klanten tijdens de aankoop van producten kennen, en maakt aanpassingen waar dat nodig is. Zo finetune je je webshop optimaal en bereik je meer.

Een webshop starten biedt veel praktische voordelen

Waarom een webshop opstarten met webshop software?

Een webshop opstarten wordt steeds populairder bij ondernemingen, aangezien je er in slechts een paar uur tijd per week heel wat winst uit kunt halen. Maar in veel gevallen valt het opbouwproces tegen, waardoor men afhaakt en niet profiteert van de voordelen die het biedt. Open source systemen bieden vaak heel veel mogelijkheden, waardoor je uiteindelijk geen duidelijk beeld meer hebt van wat die nu allemaal zijn. Daarbij vereist een webwinkel ook heel wat onderhoud, en dat kost tijd en een beetje knowhow. Gelukkig zijn er heel wat aanbieders van speciale software waarmee deze de technische kant van een webshop opstarten voor hun rekening nemen. Hierdoor bespaar je dus heel wat tijd en vertrouw je op de expertise van anderen. Alle tijd dus voor je corebusiness.

Een webshop opstarten: een leuke uitdaging!

Een online winkel starten kan dan wel gewoon een noodzakelijke stap lijken voor de groei van je bedrijf, het kan ook leuk zijn, en je kunt er heel wat van leren. Startende bedrijfsleiders die niet zoveel technische kennis hebben, kunnen kiezen voor een softwarepakket van diverse aanbieders. Door middel van een online vergelijker vind je de software die het best bij jouw specifieke onderneming en eisenpakket past, zonder dat je je zorgen moet maken over de technische kant van het verhaal.

De beste webshop software kiezen

Als ondernemer wil je het beste uit jouw bedrijf halen, en zelf kunnen kiezen welke stappen je neemt en welke beslissingen je maakt. Ook bij de keuze van een webshop software is het van groot belang dat aan al je eisen wordt voldaan. Want enkel zo haal je het beste uit de online verkoop van goederen en diensten! Verschillende webshop software aanbieders vergelijken is de beste manier om snel de geschikte kandidaat te vinden voor jouw persoonlijke situatie. Elke aanbieder heeft immers verschillende voor- en nadelen en eigenschappen. Sommige pakketten zijn volledig aan te passen aan jouw wensen, terwijl andere met op voorhand gemaakte templates werken. Hoe dan ook kunnen klanten efficiënt aankopen doen via je webshop dankzij de integratie van betalingssystemen zoals PayPal. Op die manier worden betalingen automatisch afgehandeld, zodat je enkel nog aandacht moet besteden aan de lay-out. De rest wordt voor jou geregeld! En dat is wel zo'n fijn idee.

Het belang van goede webshop software voor jouw bedrijf?

Een online winkel starten kun je vergelijken met het starten van een onderneming. Een dergelijke stap mag je zeker niet onderschatten! Naast de keuze voor de perfecte software moet je immers ook beschikken over kennis van zaken, een goed ondernemingsplan, passie voor je vak en technische vaardigheden. Je goed informeren over wat er allemaal bij een online winkel starten komt kijken is dus essentieel om er het beste uit te halen. De keuze voor goede software om je webshop te starten is natuurlijk maar één deel van het verhaal, maar het is een belangrijke stap in de richting van een succesvolle online bedrijfsvoering. Het internet valt tegenwoordig niet meer weg te denken uit het beeld van ondernemingen, en een efficiënte, kwalitatieve webshop software is dan ook geen overbodige luxe!

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products