De beste webshop software voor jouw webwinkel

Als ondernemer ben je ongetwijfeld op zoek naar de beste manieren om de winst te verhogen, en door de huidige rol van het internet in de bedrijfswereld is de keuze voor een webwinkel dan ook vanzelfsprekend. Een webshop is de ideale manier voor zelfstandigen, kleine en grote bedrijven om meer winst binnen te halen, juist dankzij het grote bereik van een productaanbod online. De beste webwinkel software vind je met behulp van de filters, zodat je zeker weet dat die aan al je vereisten voldoet!

Responsive designs
Rapportages
Voorraadbeheer
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
3 maanden gratis!
Drag and drop
Inclusief domeinnaam
Proefperiode
3 maanden
Meer informatie
Persoonlijke support
Geschikt voor iedereen
Scherpe tarieven
Proefperiode
onbekend
Meer informatie

TheShopbuilders

SEO-vriendelijk
Voordelig en compleet
Als beste beoordeeld
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 6,95  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Afosto

Perfecte SEO Structuur
Razendsnel & Veilig
Schaalbaar en Flexibel
Proefperiode
30 dagen
Prijs
€ 199,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Sana Commerce

100%Microsoft Dynamics
100%SAP
>10 jaar ervaring
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 0,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Woosa

Geen programmeur nodig
Responsive designs
Realtime page builder
Proefperiode
onbekend
Prijs
€ 39,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Branche
Medewerkers
Doelgroep
Design
Assortiment
Marketing
Extra functies
Aanvullingen
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Waarom gebruikmaken van webwinkel software?

Webshop software biedt je de mogelijkheid een webwinkel op te stellen die zowel professioneel als toegankelijk is, zonder dat je daar zelf de technische kennis voor nodig hebt. Zo bereik je veel meer mensen via het internet waardoor je winst hoger wordt! Een webshop software is erg gemakkelijk, aangezien deze centraal beheerd wordt en updates automatisch worden uitgevoerd. Zo ben je er zeker van dat je altijd over de nieuwste updates beschikt waardoor je efficiënter je webshop beheert. En je houdt meer tijd over voor het belangrijkste werk, namelijk je webwinkel promoten en de producten verkopen. Kortom, dankzij dergelijke software bespaar je tijd en energie, en verkoop je meer. Tel uit je winst!

Belangrijk bij het beginnen van een webshop

Bij de opbouw van een webwinkel komen bepaalde zaken kijken, en daar rekening mee houden is essentieel om het beste uit de winkel te halen. Wat zijn de verwachtingen van je webwinkel, en welke software heb je daarvoor nodig? De volgende factoren helpen je op weg.

De webwinkel zoekmachinevriendelijk maken (SEO-vriendelijk)

SEO is onmisbaar bij de opbouw van elke website en webshop. Dankzij de perfecte software is je webshop afgestemd op zoekmachines zoals Google, waardoor mensen je op het internet veel sneller vinden. Zo moet je code goed ineen zitten en moet je webwinkel snel kunnen laden voor Google.

De algemene voorwaarden zijn belangrijk

Elke webshop heeft nood aan algemene voorwaarden, en die worden door beheerders van een shop vaak vergeten. Maar dat kan je als ondernemer duur komen te staan. Voorwaarden in verband met bestellingen, betalingen en terugzending moeten duidelijk en transparant opgesteld worden zodat er geen tegenstrijdigheden en misverstanden ontstaan. Enkel door dit te doen vermijd je problemen met klanten, waardoor deze zullen terugkomen en je toekomstige winst verzekerd wordt.

Een webshop die compatibel is met mobiele apparaten

Steeds meer mensen doen inkopen via smartphone of tablet, en het is dan ook belangrijk dat je webwinkel daar compatibel mee is. Zo moeten de lay-out en de tekst mooi tevoorschijn komen op het scherm van mobiele apparaten, want dat is voor bezoekers veel aangenamer - waardoor ze dus sneller producten zullen kopen en jij meer winst maakt!

Een webshop maken met software

Een webshop beginnen is eigenlijk als een onderneming opstarten. Het is een complexe bezigheid die heel wat aandacht en kennis vereist, en daar verleent een webshop software zich dan ook perfect voor. Daarnaast heb je wat technische basiskennis, een goed ondernemingsplan, en inzicht op de online bedrijfswereld nodig.

Laat de webwinkel software voor jou het werk doen

Je goed informeren over de zaken die je wilt gaan doen is een essentiële stap om het beste uit je webwinkel te halen. Dit leerproces wordt echter heel wat eenvoudiger door het gebruik van een goede webshop software, waarmee het overgrote deel van de technische aspecten van je worden overgenomen. Dergelijke software houdt zich bezig met het coderen en programmeren van de webwinkel, zodat jij als ondernemer tijd en energie steekt in andere belangrijke zaken: het verkopen van producten en het promoten van je bedrijf op het internet.

Laat webshop software het werk voor jou doen

Saas webshop software: gebruiksvriendelijk

Met een Saas webshop software maak je een hosted webshop aan, wat enkele verschillen vertoont in vergelijking met een open source webshop. Saas webshop software is vooral gebruiksvriendelijk, juist omdat deze het technische aspect van een webshop op zich neemt. De backend is daarbij erg overzichtelijk en gebruiksvriendelijk waardoor je heel eenvoudig producten en pagina's toevoegt zonder technische kennis. De ideale oplossing dus voor de ondernemer die het programmeren liefst aan de expert overlaat!

Een Saas webshop heeft lage opstartkosten

Als je kiest voor Saas webwinkel software, dan betaal je erg weinig in vergelijking met een op maat gemaakte webshop. Alle mogelijke koppelingen en uitbreidingen zijn vaak standaard geïntegreerd in de software, waardoor je voor weinig geld heel veel kunt doen.

Geen technische kennis vereist met Saas

Een webshop zelf hosten is dan wel leuk, er is heel wat technische en programmatiekennis voor nodig. En dat is niet voor iedereen zo eenvoudig. Technische problemen kunnen onaangekondigd de kop opsteken, en als je er alleen voor staat kan dat heel wat frustratie veroorzaken. Saas webshop software biedt echter het voordeel dat een dergelijk programma haast geen kennis vereist, waardoor je er ook efficiënter mee werkt. Daarbij worden problemen opgelost door de technici van het bedrijf, waardoor je als ondernemer je tijd in belangrijkere zaken kunt steken.

Saas webwinkel software: webshop aangepast aan het land

Dankzij Saas webshop software zijn enkele relevante instellingen al van te voren vastgelegd, afhankelijk van het land waarin de webwinkel wordt opgericht. Ook hier moet je als ondernemer geen aandacht aan besteden, en dat bespaart je natuurlijk heel wat tijd en energie. Ook een stap over de Belgische grens wordt hiermee een stuk eenvoudiger.

De beste webwinkel software voor je webwinkel

Een online winkel is een onmisbaar aspect van elke onderneming die wil groeien, juist door het grote bereik van een shop op het wereldwijde web. De beste software zoeken die aan al je verwachtingen voldoet, is dan ook belangrijk als je het allerbeste uit die kans wil halen. De kwaliteit van de webwinkel speelt immers een grote rol bij het succes van je bedrijf, en dat is de investering méér dan waard!

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products