Online urenregistratie van het personeel

Elk bedrijf krijgt dagelijks te maken met tijdsdruk, en daarom is een duidelijke indeling en registratie van die tijd ook belangrijk. Als ondernemer besef je maar al te goed dat tijd geld is, en er controle over hebben is dan ook essentieel. Urenregistratie van het personeel is een van die zaken die het bedrijf efficiënter maken, en is van belang voor de hele onderneming. Urenregistratie software voor personeel is het ideale middel om werktijd van je werknemers bij te houden. Met behulp van de filters vind je het beste programma.

Online urenregistratie
Slimme software
Praktische koppelingen
Proefperiode
1 maand
Meer informatie
Gebruiksvriendelijk
Simpel in te richten
Uiterst overzichtelijk
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Complete software
24/7 support
Web én app
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Gebruikersvriendelijk
Inzicht in organisatie
Snelle support
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Personeelsplanning
Urenregistratie
API met veel partners
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Eenvoudig is gebruik
Veilig en online
Goedkoper dan de rest!
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Gratis boekhouden &CRM
Schrijf uren online
Meest gekozen
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Uren registreren
Rapportage
Project registratie
Extra functies
Aanvullingen
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Urenregistratie van werknemers met software

Vaak maken bedrijven gebruik van Excel om de uren van het personeel bij te houden. Maar om menselijke fouten te vermijden, kan je ook gebruikmaken van gespecialiseerde software. Bij dergelijke programma's werk je met diverse mogelijkheden zoals een online klok of het manueel registreren van werkuren. Na de urenregistratie van je werknemers wordt de dag vervolgens geaccordeerd, waarbij medewerkers nog steeds hun eigen uren kunnen controleren. Daardoor wordt het risico op fouten nog kleiner.

De voordelen van online tijdregistratie voor personeel

De urenregistratie van je werknemers komt in verschillende vormen, met elk hun unieke eigenschappen en mogelijkheden. Enkele voordelen van online urenregistratie van je personeel zijn:

 

  1. Het overzicht is overal en altijd beschikbaar
  2. Je hebt snel inzicht in de personeelskosten
  3. Je krijgt een duidelijk beeld van de verschillende werkzaamheden of projecten
  4. Je bespaart tijd; je moet immers enkel de urenregistratie van je personeel controleren

Verschillende software voor online urenregistratie vergelijken

De enorme variëteit binnen de software voor de urenregistratie van je personeel kan de zoektocht naar de beste optie bemoeilijken, en daarom is een goed overzicht van de mogelijkheden essentieel. Eerst en vooral is het van belang om te weten waar in jouw bedrijf precies nood aan is, zodat je op basis van belangrijke criteria een zoekopdracht kunt uitvoeren. Het zou immers jammer zijn dat je geld uitgeeft aan software voor de online urenregistratie van je personeel die niet aan je verwachtingen voldoet.

urenregistratie software uitproberen

Als je nog twijfels hebt of nog niet zeker bent of het iets voor jou is, kan je altijd eerst een proefversie van het programma uitproberen. Veel aanbieders geven je immers de kans om hun software te testen voor je er betalend gebruik van maakt. Zo kan je, als het je niet bevalt, nog altijd kiezen voor een andere software voor de urenregistratie van je werknemers zonder kosten te hebben gemaakt.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products