Urenregistratie met Excel: eenvoudig én goedkoop

Als je als zelfstandige alleen werkt of in een kleiner team is een uitgebreid softwarepakket misschien niet de beste optie, en volstaat gewerkte uren bijhouden in Excel. Excel biedt het voordeel dat je zowel beknopt als uitgebreid te werk kan gaan, en dat maakt het dan ook het ideale programma voor het overzichtelijk bijhouden van alle werkuren. Gebruik de filters om de beste software te vinden voor jouw situatie en de tijdsregistratie binnen je onderneming overzichtelijker te maken!

Online urenregistratie
Slimme software
Praktische koppelingen
Proefperiode
1 maand
Meer informatie
Complete software
24/7 support
Web én app
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Gebruikersvriendelijk
Inzicht in organisatie
Snelle support
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Personeelsplanning
Urenregistratie
API met veel partners
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Eenvoudig is gebruik
Veilig en online
Goedkoper dan de rest!
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Gratis boekhouden &CRM
Schrijf uren online
Meest gekozen
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Alles in 1 pakket
Incl. Mobiele app
Uitstekende helpdesk
Proefperiode
15 maanden
Prijs
 Gratis
Ga naar website
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Uren registreren
Rapportage
Project registratie
Extra functies
Aanvullingen
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Snel van start gaan met je urenregistratie

De beste software vinden voor gewerkte uren bijhouden in Excel begint bij het uitproberen van verschillende aanbieders, zodat je uiteindelijk een weloverwogen keuze kunt maken voor jouw onderneming. Excel is in veel gevallen gratis, juist omdat het programma meestal al aanwezig is op de computer. Zo kun je dus direct beginnen met uren bijhouden in Excel!

Voordelen van uren bijhouden in Excel

Uren bijhouden in Excel biedt ongetwijfeld voordelen voor de kleine ondernemer. Een beknopt overzicht van wat urenregistratie in Excel jou biedt:

  1. Je kan meteen en gratis van start met urenregistratie in Excel. Gewerkte uren bijhouden in Excel is gemakkelijk: er moeten geen voorbereidingen getroffen worden aangezien de meeste toestellen al uitgerust zijn met een versie van het programma. Ook Mac en Google Drive zijn voorzien van gelijkwaardige varianten (Numbers en Spreadsheet), en maken het registreren van uren dus uiterst gemakkelijk.
  2. Je kan een gratis template gebruiken bij tijdregistratie Excel. De software op zich kost in veel gevallen helemaal niets, maar je wilt natuurlijk een kwalitatief startpunt hebben voor je tijdregistratie Excel. Een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk overzicht kunnen opmaken in Excel is van groot belang, en dat kan dankzij de templates die in het programma aanwezig zijn. Hierdoor bespaar je heel wat tijd, en ook geld. Tenslotte kan je templates volledig manueel aanpassen als je dat wil!
  3. Uren bijhouden in Excel zoals je zelf wil. Bij urenregistratie met behulp van Excel bepaalt het programma niet hoe de uren geregistreerd worden, met andere woorden, je hebt zelf alle vrijheid om alles aan te passen. Zo kun je bestanden naar wens indelen in verschillende stukken, beschrijvingen toevoegen, labels aanmaken, enzovoort. Dat is trouwens ook het geval bij de templates, die je helemaal kunt aanpassen, zodat je efficiënter te werk kan gaan!
  4. Tijdregistratie in Excel evolueert mee met de onderneming. Uren bijhouden in Excel biedt daarnaast het voordeel dat het programma meegroeit met het bedrijf, bijvoorbeeld door middel van koppelingen met andere programma's. Denk daarbij aan kilometertelling, facturatie en boekhouding, factoren die eveneens een grote rol spelen bij de bedrijfsvoering.
  5. Gewerkte uren bijhouden in Excel is bruikbaar op elk systeem. Zowel Linux, macOS als Windows hebben elk hun eigen rekensysteem geïntegreerd, waardoor je op bijna elk platform je uren kan bijhouden. Zo ben je zeker dat de registratie altijd up-to-date blijft. Je kan zelfs gebruikmaken van een handige app op mobiele apparaten voor tijdregistratie Excel: de meeste mobiele toestellen zijn immers uitgerust met het programma.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products