De beste urenregistratie software voor zelfstandigen

De registratie van uren is belangrijk voor elke onderneming, en het aanbod aan urenregistratie software is dan ook enorm. De zoektocht naar de beste kandidaat wordt gelukkig iets eenvoudiger dankzij handige filters, waarmee je in geen tijd aanbiedingen krijgt voor de perfecte software. De pakketten sluiten aan bij je persoonlijke manier van werken, en maken het registreren van uren als zelfstandige zoveel aangenamer.

Alles in 1 pakket
Incl. Mobiele app
Uitstekende helpdesk
Proefperiode
15 maanden
Meer informatie
Gebruiksvriendelijk
Simpel in te richten
Uiterst overzichtelijk
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Verbeterde cashflow
Eenvoudig factureren
Werkt altijd en overal
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Gebruikersvriendelijk
Inzicht in organisatie
Snelle support
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie

Rodeo

Urenregistratie
Facturatie
Projectplanning
Proefperiode
14 dagen
Prijs
€ 29,99  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Teamleader

Eenvoudig te gebruiken
Mobiele app en tablet
Uren meteen factureren
Proefperiode
14 dagen
Prijs
€ 25,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Fleet Complete

(0)
Bespaar tijd én geld
Verbeter uw service
Plan efficiënter
Proefperiode
onbekend
Prijs
 Op aanvraag
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Aanvullingen
Uren registreren
Rapportage
Projectregistratie
Extra functies
Bekijk resultaten
Jouw vergelijking
0

De voordelen van urenregistratie voor zelfstandigen

Tijd is geld, en zeker voor ondernemers en bedrijfsleiders. Het nauwkeurig bijhouden van de werkuren en de tijd is dan ook een belangrijks aspect dat alle aandacht verdient, en dat kan door middel van specifieke software. Naast Excel zijn er immers nog andere programma's die de registratie van je uren nog beter kunnen bijhouden - tegen een kleine kostprijs - en dat betekent een zorg minder voor jou. Zo geniet je van de vele voordelen.

Je kan het pakket overal gebruiken

Software voor urenregistratie bij zelfstandigen biedt bovendien het voordeel dat je het overal en altijd kunt gebruiken. De meeste software voor tijdregistratie werkt immers online, en dus heb je enkel een internetverbinding nodig om er mee bezig te kunnen zijn. Ben je vaak op weg of zit je bij een klant? Gewoon inloggen is genoeg om van het volledige pakket gebruik te kunnen maken.

Je houdt projecten eenvoudiger bij

Meestal geven dergelijke programma's je de mogelijkheid om projecten op te stellen, waarbij je bijvoorbeeld de gewerkte uren bijhoudt. Zo wordt niet enkel je eigen administratie overzichtelijker, maar is het ook voor de klant een geruststelling. Je gewerkte uren worden duidelijker, alsook het bedrag dat een project opgeleverd heeft. Tenslotte is het eenvoudiger om uren te factureren.

Je toont gemakkelijk je gewerkte uren aan

Het registreren van uren bewijst ook zijn nut als de belastingdiensten plots bij jou komt aankloppen en bewijs wil van de uren die je gewerkt hebt. Om dit gemakkelijk te kunnen aantonen gebruik je best een urenregistratie zelfstandigen software. Zo wordt het voor beide partijen eenvoudiger. De uren bijhouden met pen en papier is immers al lang verleden tijd, en bezorgt je alleen maar stress en wanorde. In een paar klikken heb je een volledig overzicht op de gewerkte uren tijdens de week, maand, kwartaal en zelfs het hele jaar.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products