Het nut van tijdregistratie software

Tijd is een essentieel aspect in de huidige bedrijfswereld - het is immers geld. Als ondernemer wil je dan ook een zo duidelijk mogelijk overzicht hebben op de tijdsindeling binnen de bedrijfsvoering, alsook de werkuren van je werknemers. Een urenregistratie software is het ideale hulpmiddel om dat te doen. Het is dan ook een must-have als je je bedrijf in goede banen wil leiden. Door middel van de handige filters vind je de beste tijdregistratie software voor jouw situatie zodat jouw onderneming efficiënter wordt, en dus ook winstgevender.

Online urenregistratie
Slimme software
Praktische koppelingen
Proefperiode
1 maand
Meer informatie
Gebruiksvriendelijk
Simpel in te richten
Uiterst overzichtelijk
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Complete software
24/7 support
Web én app
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Gebruikersvriendelijk
Inzicht in organisatie
Snelle support
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Personeelsplanning
Urenregistratie
API met veel partners
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Eenvoudig is gebruik
Veilig en online
Goedkoper dan de rest!
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Gratis boekhouden &CRM
Schrijf uren online
Meest gekozen
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Uren registreren
Rapportage
Project registratie
Extra functies
Aanvullingen
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Een online urenregistratiesysteem voor meer overzicht

De registratie van tijd is belangrijk binnen je bedrijf. De Belastingsdienst kan op elk moment binnenstappen en informatie opvragen over werkuren. Als je deze op papier bijhoudt, kan je zeker zijn van heel wat chaos en wanorde. Een urenregistratie programma is dan ook een goed hulpmiddel. Dankzij een dergelijke urenregistratie software hou je in een paar klikken alle werkuren van het personeel bij, waardoor je deze eenvoudiger bij de belastingdiensten kunt verantwoorden. En dat is heel wat eenvoudiger met een gespecialiseerde tijdregistratie software dan met enkel pen en papier.

Urenregistratie software: voor wie is het?

Vaak wordt nog gedacht dat een urenregistratiesysteem enkel voor specifieke bedrijven wordt gemaakt, maar dat is niet het geval. Zo is het gebruik van een dergelijk systeem een echte trend en steeds meer ondernemingen maken er dan ook gebruik van. Tijd is immers voor elk bedrijf van belang, wat de branche ook mag zijn, en dat maakt een urenregistratie pakket juist zo nuttig.

Sommige tijdregistratie software heeft zelfs een handige app

Urenregistratie programma: voor elk wat wils

Een urenregistratie pakket is in ontelbare vormen verkrijgbaar, aangezien elk bedrijf andere noden en vereisten heeft. Zo zijn er meer dan tien verschillende online tijdregistratie software beschikbaar, met elk hun eigen specifieke functionaliteiten. Met behulp van de filters kan je op zoek gaan naar het urenregistratie programma dat perfect op jouw situatie aansluit. Zo wordt je onderneming efficiënter. Zowel kleine als grote bedrijven hebben baat bij een dergelijk urenregistratiesysteem, waarbij leidinggevenden en werknemers zelf eenvoudig hun uren kunnen registreren. Hierdoor bespaar je als bedrijfsleider heel wat uren aan administratief werk en je bent er daarbij ook zeker van dat klanten correct gefactureerd worden en werknemers juist worden uitbetaald. Met andere woorden, menselijke fouten vormen bij een urenregistratiesysteem geen obstakel.

De mogelijkheden van een urenregistratie programma

Tegenwoordig beperkt tijdregistratie software zich echter niet langer tot het registreren van tijd. Zo wordt een urenregistratie pakket vaak uitgerust met extra uitbreidingen, waaronder de mogelijkheid om projecten op te starten en facturen aan te maken. Hoe dan ook bespaar je als ondernemer vele uren werk dankzij een urenregistratie software, en dat is al reden genoeg om op zoek te gaan naar het meest geschikte programma. Soms geeft een urenregistratie pakket je zelfs de mogelijkheid om gebruik te maken van een speciale app, waardoor je zelfs onderweg uren kunt beheren en informatie gemakkelijk kunt updaten.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products