Vragen over Shoppagina?

Heb je vragen over Shoppagina? Neem contact met ons op en ontvang binnen 24 uur antwoord.

Over Shoppagina

Droom jij van je eigen online winkel? Het is de hoogste tijd om je ideeën om te zetten in een succesvolle webshop. Bij Shoppagina kun je vanaf € 9,50 per maand je eigen webshop beginnen. De software is voorzien van alle functies en koppelingen die je nodig hebt om van jouw droom een daverend succes te maken!

Functionaliteiten

Webwinkel

Template design
Responsive design
Product import uit bestand
Product afbeeldingen
Product tags toevoegen
Reviews over producten
Blog functie
Reviews over webshop
Facebook koppeling
Affiliate marketing
E-mailmarketing
PayPal integratie
iDEAL integratie
Afrekenen zonder account
Prijzen
Koppelingen

Shoppagina heeft automatische koppelingen met de volgende software:

e-Boekhouden.nl
e-Boekhouden.nl
Boekhouden, Facturatie, Urenregistratie (+2)

469 beoordelingen

  100% geverifieerd
9.1
69.7% zou deze app aanbevelen

Shoppagina reviews

www.customdesignbymeike.nl 15 november 2017
Tot nu toe bevalt het me ontzettend goed De webshop heeft heel erg veel mogelijkheden en ziet er superstrak uit. Ook de helpdesk is super. Op al mijn mailtjes krijg ik steeds een goed antwoord. Super
adswinkel.nl 18 december 2016
top zeer snelle service zeer goede koppeling met paypal ideal pakket verzending voor v.a 4 50
Www.detoxfit.nl 17 november 2016
Ik vind shoppagina een geweldig shop een totaaloplossing vooral voor beginners is het simpel. Hopelijk komen er binnenkort wel nieuwe functies erin. Ga zo door jongens
rien-s-wake-up-call.nl 22 oktober 2014
Ik zou deze app aanbevelen
Prima winkel voor een schappelijke prijs. Veel ruimte voor foto s die ook nog eens in een diashow worden getoond. Al met al ben ik dik tevreden.
Anoniem 21 oktober 2014
Ik zou deze app aanbevelen
Mijn ervaringen met Shoppagina zijn prima. de webshop die ik heb is makkelijk in gebruik en als er iets is wordt ik vrij snel geholpen.

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products