Relatiebeheer: vind de juiste software voor jouw bedrijf

Relatiebeheer wordt al snel een onmisbaar onderdeel van de bedrijfsvoering. Dat hoeft ook niet echt te verbazen. Een goed relatiebeheer is de sleutel tot een competitief voordeel tegenover de concurrentie. Het zorgt voor tevreden klanten, nieuwe klanten en uiteindelijk ook voor meer omzet. Er is heel wat relatiebeheer software op de markt om deze taak gemakkelijker te maken. Vergelijk verschillende pakketten die voor jouw bedrijf een oplossing betekenen door gebruik te maken van de filters op deze pagina.

Houd gewerkte uren bij
Registreer al je calls
Werk gemakkelijk samen
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Lead scoring
Auto lead assignment
Visuele sales pipeline
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Vaste lage prijs
Nederlandse helpdesk
Onbeperkte data opslag
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Eenvoudig in gebruik
Flexibel in te richten
Gratis upgrades
Proefperiode
geen
Meer informatie
Onderdeel van ERP
Forecast & dashboards
CRM via de Pocket App
Proefperiode
onbekend
Meer informatie
Relatie, Offerte, Uren
Facturen & boekhouden
Uitstekende helpdesk
Proefperiode
15 maanden
Prijs
 Gratis
Ga naar website
Meer informatie

monday.com

Alles-in-1-oogopslag
Volledig customizable
Vanaf €8 per licentie
Proefperiode
14 dagen
Prijs
€ 8,00  per licentie
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Relatiebeheer
Agenda & taken
Extra functies
Aanvullingen
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Het belang van relaties goed beheren

Relatiebeheer, dat ook wel customer relationship management wordt genoemd, komt neer op het optimaliseren van de contacten met de klanten. Dat betekent niet per se dat je meer contacten met de klanten opzoekt, maar wel dat de kwaliteit ervan naar wens is. Dankzij het gebruik van relatiebeheer software heb je de perfecte oplossing voor elke klant voorhanden op basis van zijn of haar wensen. Je neemt bijvoorbeeld op wanneer een klant jarig is, wanneer de kinderen afstuderen en ga zo maar door. Doordat je op een dergelijke manier gepaste waarde aan de klant aanbiedt, verkrijg je een competitief voordeel tegenover de concurrentie. Het logische gevolg is een betere acquisitie van nieuwe klanten, een verhoogde tevredenheid van de bestaande klanten en een positief imago. Ideaal, toch?

klantenbestand

Waarom relatiebeheer software?

Dan rijst de vraag waarom je gebruik zou maken van relatiebeheer software voor dit alles? Het antwoord op die vraag is gelukkig vrij simpel, namelijk omdat het heel wat voordelen met zich meebrengt. We zetten ze even voor je op een rijtje: - Efficiëntie: Dankzij het gebruik van relatiebeheer software moet je niet alles meer met de hand doen. het is dus efficiënter. - Veilig opgeslagen klantgegevens: Je hoeft geen schrik te hebben dat belangrijke data verloren gaan. - Een betere klantbeleving: Dankzij het gebruik van relatiebeheer software optimaliseer je de klantbeleving. En is dat niet de heilige graal van het zaken doen? - Een duidelijk overzicht: Dankzij de software gaat het overzicht nooit verloren, ook niet tussen afdelingen door. Een goed geïmplementeerd systeem zorgt er dan ook voor dat elke afdeling van alles over iedere klant op de hoogte is.

Waar moet je op letten?

Het spreekt voor zich dat er een aantal determinanten van belang zijn bij het kiezen van de juiste relatiebeheer software voor jouw onderneming. In de eerste plaats draait dat dan om de bedrijfsvorm, de bedrijfsgrootte en wat je zoekt in een goed CRM-systeem. Het is ook in dit aspect dat er heel wat verschillen tussen ondernemingen onderling te vinden zijn. Is het belangrijk voor jouw bedrijf om informatie over afspraken en interacties met klanten te hebben? Is de mogelijkheid tot feedback van de klanten het belangrijkste? Of misschien is het voor jouw onderneming van vitaal belang om details zoals verjaardagen bij te houden. Afhankelijk van het relatief belang van deze zaken is een ander systeem voor relatiebeheer de ideale oplossing. Denk hier op voorhand dan ook goed over na!

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products