Projectmanagement tools voor een betere projectmanagement

Project management is bij elke onderneming van toepassing, en slaat op het beheren van projecten. Denk hierbij aan de voorbereiding van bepaalde taken, alsook het organiseren, uitvoeren en afronden ervan. Daarnaast heeft projectmanagement te maken met wat projectleiders doen en alle betrokken medewerkers. Projectmanagement is een ingewikkeld concept, en een projectmanagement software is nuttig om alles vlot te doen verlopen. Door middel van de filters vind je de beste projectmanagement tools die jouw project een niveau hoger tillen.

Houd gewerkte uren bij
Registreer al je calls
Werk gemakkelijk samen
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Lead scoring
Auto lead assignment
Visuele sales pipeline
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Vaste lage prijs
Nederlandse helpdesk
Onbeperkte data opslag
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Eenvoudig in gebruik
Flexibel in te richten
Gratis upgrades
Proefperiode
geen
Meer informatie
Onderdeel van ERP
Forecast & dashboards
CRM via de Pocket App
Proefperiode
onbekend
Meer informatie
Relatie, Offerte, Uren
Facturen & boekhouden
Uitstekende helpdesk
Proefperiode
15 maanden
Prijs
 Gratis
Ga naar website
Meer informatie

monday.com

Alles-in-1-oogopslag
Volledig customizable
Vanaf €8 per licentie
Proefperiode
14 dagen
Prijs
€ 8,00  per licentie
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Relatiebeheer
Agenda & taken
Extra functies
Aanvullingen
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

De vele voordelen

Het gebruik van projectmanagement tools biedt enkele unieke voordelen. Zo breng je er eenvoudiger structuur mee aan in de werkzaamheden, en helpt het een duidelijk overzicht te houden op de voortgang. Hiervoor kan belangrijke informatie vastgelegd worden in het systeem van de tool, zoals het verwachte resultaat, het beschikbare budget en eventuele deadlines. En zo weten alle medewerkers van het project wat hun taak is, waardoor ze een doel voor ogen hebben en dus veel gemotiveerder en efficiënter zullen kunnen werken. Daarbij zorgen project tools voor de samenvloeiing van kennis en vaardigheden van verschillende mensen in één sterk team. Elke partij doet waar hij goed in is, en samen creëert dat een vooruitstrevende mentaliteit - essentieel bij elk project! Tenslotte bieden dergelijke tools het voordeel dat je als ondernemer informatie kan beheren en bijwerken, waar en wanneer je maar wil. Zo vermijd je rondslingerende papieren en wordt alles overzichtelijk!

Vergelijk de belangrijkste projectmanagement tools

De verschillende tools vergelijken

Zoals dat bij alle software het geval is, bestaan er grote verschillende tussen de diverse project tools. Dat grote aanbod kan het moeilijk maken de beste optie te vinden, en een overzicht van alle pakketten is dan ook belangrijk. Verschillende aanbieders vergelijken is de beste manier om precies te weten welke systemen aan jouw verwachtingen voldoen. Hierdoor vind je niet enkel snel de geschikte kandidaat, maar ben je er ook zeker van dat je waarde krijgt voor je geld! Informatie over aanbieders, zoals prijs en specifieke functies, is belangrijk, en een vergelijking kunnen maken is essentieel om voor jouw onderneming de ideale project tools te vinden. De kwaliteit en efficiëntie van jouw projecten hanger er immers van af, en dat is de zoektocht zeker waard!

Project tools gratis uitproberen

Als je na een vergelijking toch nog niet overtuigd bent van één specifieke project management tool, dan maak je eenvoudig gebruik van de gratis proefversie die veel aanbieders beschikbaar stellen. Hierdoor kun je proeven van wat de project tools precies inhouden en hoe je ermee moet werken, waarna je nog altijd kunt kiezen voor een andere. Op zoek gaan naar de beste optie is dan misschien geen eenvoudige opdracht, dankzij een proefversie wordt het in elk geval heel wat eenvoudiger. Projectmanagement tools zijn onmisbaar bij het beheren van projecten, en een degelijke software is dan ook geen overbodige luxe!

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products