Online tijdschrijven dankzij tijdregistratie software

Online tijdschrijven heeft vandaag de dag een niet te onderschatten belang. Hoeveel tijd er aan de zaak wordt besteed is niet alleen iets wat vadertje staat wil weten, ook klanten zijn benieuwd hoeveel uren in bepaalde werkzaamheden kruipen. En dan hebben we het nog niet gehad over het feit dat je als manager of zaakvoerder van een bedrijf ook best weet hoe lang en hoe veel werknemers eigenlijk werken. Een tijdregistratiesysteem kan hier uitkomst bieden. Gebruik de filters op deze pagina om een goede fit met jouw bedrijf te vinden!

Online urenregistratie
Slimme software
Praktische koppelingen
Proefperiode
1 maand
Meer informatie
Gebruiksvriendelijk
Simpel in te richten
Uiterst overzichtelijk
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Complete software
24/7 support
Web én app
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Gebruikersvriendelijk
Inzicht in organisatie
Snelle support
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Personeelsplanning
Urenregistratie
API met veel partners
Proefperiode
14 dagen
Meer informatie
Eenvoudig is gebruik
Veilig en online
Goedkoper dan de rest!
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Gratis boekhouden &CRM
Schrijf uren online
Meest gekozen
Proefperiode
30 dagen
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Uren registreren
Rapportage
Project registratie
Extra functies
Aanvullingen
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Het belang van tijdschrijven

Het spreekt voor zich dat hoe meer informatie en inzicht je als organisatie hebt in de eigen werking, hoe beter en efficiënter er gewerkt wordt. Dankzij een tijdregistratiesysteem en tijdschrijven verkrijg je dat inzicht op basis waarvan processen aangepast en verbeterd worden. Je weet waar de gewerkte uren daadwerkelijk inkruipen en de klanten zijn er zeker van dat een correct aantal uren in rekening gebracht wordt. Het draait dan ook om transparantie en analyse. Twee zaken waar er in de bedrijfscontext altijd meer van mag zijn.

Waarom online tijdschrijven?

Online tijdschrijven is simpel gezegd de meest praktische en eenvoudige manier om aan tijdschrijven te doen. Er zijn tal van andere systemen op de markt en heel wat organisaties werken op een andere manier. Zo wordt er nog vaak gewerkt met een in- en uitkloksysteem, maar veel inzicht brengt dat eerlijk gezegd niet met zich mee. Met een dergelijk tijdsregistratiesysteem of een variant ervan is het immers nooit duidelijk waar de uren exact naartoe gaan. Het enige wat je weet is hoe lang werknemers daadwerkelijk op kantoor zijn. Bovendien is het bij online tijdschrijven niet nodig om een duur systeem te installeren.

Wat zijn de voordelen?

- Geen risico op verlies van gegevens: Doordat je online werkt is het onmogelijk om de ingevulde gegevens kwijt te geraken. Bij alternatieven zoals tijdschrijven op papier is dat wel mogelijk en is verlies van geschreven uren altijd een mogelijkheid. - Altijd beschikbaar: Het is niet nodig om op kantoor te zijn om uren in te schrijven. Ook buiten de vier muren van het kantoor wordt er immers gewerkt. Dankzij online tijdschrijven wordt dat nu ook bijgehouden. - Inzicht in de bedrijfsprocessen verkrijgen: Door online te werken zie je als ondernemer gemakkelijk waar er exact veel tijd in kruipt. Zo voer je gemakkelijker analyses door en weet je meteen waar verandering noodzakelijk is.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products