Kassasysteem winkel: vind de juiste software

Een belangrijk onderdeel van iedere zaak is het kassasysteem van de winkel. Het is iets waar heel wat mensen nooit bij stilstaan, maar ook bij de keuze qua kassa zijn er heel wat aspecten om rekening mee te houden. Wat is het product dat je verkoopt? Wat is het volume aan klanten? Hoeveel werknemers zullen aan de kassa werken? Zijn er bepaalde extra functies die echt nodig zijn? Aan de hand van de filters op deze pagina krijg je een mooi overzicht van kassasystemen die de juiste fit zouden kunnen zijn.

Voorraadbeheer
Uitgebreide rapportage
Boekhoudintegratie
Proefperiode
onbekend
Meer informatie
Compleet & Voordelig
Horeca, Retail, Clubs
Webshop & Voorraad Mgt
Proefperiode
onbekend
Meer informatie
Meer dan een kassa
State of the art
Veel koppelingen
Proefperiode
1 maand
Meer informatie
Gebruiksvriendelijk
Koppelbaar
Flexibel
Proefperiode
onbekend
Prijs
 Op aanvraag
Ga naar website
Meer informatie
Geen abonnement
Telefoon als handheld
Thuisbezorgdkoppeling
Proefperiode
geen
Meer informatie

Afosto

Eenvoudig te gebruiken
Geen dure installatie
Schaalbaar en flexibel
Proefperiode
30 dagen
Prijs
€ 75,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Onlinefact

Kassa systeem
Barcodes printen
Webshop koppeling
Proefperiode
30 dagen
Prijs
€ 19,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Extra functies
Support
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Het belang van een afrekensysteem voor de winkel

Een winkel is bij uitstek de plaats waar met geld wordt omgegaan. Klanten dienen te betalen voor wat ze aankopen en winkeliers ontvangen het geld voor de producten die ze verkopen. Er is een systeem nodig om dit proces efficiënt te laten verlopen, en dat bovendien ook alle inkomsten en uitgaven bijhoudt. Een afrekensysteem winkel voldoet aan deze behoefte, maar doet nog veel meer dan dat. Afhankelijk van het exacte kassasysteem voor de winkel houdt de software ook statistieken bij die nuttig zijn voor de marketing. Je ziet wie wat koopt en wat goed verkoopt bij specifieke doelgroepen. Een handig en veelzijdig systeem dus.

Is online een optie?

Net zoals bij elk type software heb je ook bij een afrekensysteem voor de winkel de keuze tussen offline en online software. Het grote voordeel van een online kassasysteem is dat alle functies nog een stuk beter te integreren zijn. Alle data die binnenkomt, wordt bovendien veilig in de cloud opgeslagen. Zo ben je er zeker van dat er een veilige back-up is van alle belangrijke data waar je ook nog eens altijd en overal aan kunt. Heel wat kassasystemen pakken tegenwoordig dan ook uit met applicaties waarmee je met tablets en smartphones toegang tot alle data hebt.

De voordelen van een afrekensysteem

Een modern kassasysteem voor de winkel sluit perfect aan op de noden van jouw onderneming. Er zijn dan ook heel wat softwarepakketten die specifiek ontwikkeld zijn voor bepaalde sectoren, zoals de detailhandel. Je krijgt automatisch inzicht in de verkoop en alle transacties worden een stuk sneller afgehandeld dan handmatig. Daar komt nog eens bij dat er geen fouten gemaakt worden met wisselgeld en er in de hele onderneming simpelweg geen ruimte meer is voor fouten. Een efficiëntere, snellere en meer praktische winkel: klinkt dat niet goed?

Hoe vind je het beste kassasysteem?

Het ene bedrijf is het andere niet, en dat betekent ook dat het ene kassasysteem voor de winkel veel beter bij jouw zaak past dan het andere. Zet dan ook de functies die in jouw sector van groot belang zijn op een rijtje en vertrek van daaruit. Wat is je branche, hoeveel werknemers zijn er en hoeveel klanten? Heb je dat allemaal genoteerd? Voer de informatie dan in op de filters op deze pagina en je hebt alle informatie in een handig overzicht.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products