Efficiënt werken dankzij een kassasysteem horeca

De horeca en detailhandel zijn branches waarbij heel wat organisatie komt kijken, en een goed overzicht hebben is dan ook belangrijk. Een kassasysteem voor de horeca, een kassasysteem voor retail of een kassasysteem voor detailhandel is de ideale oplossing om orde te krijgen in de chaos die bij het uitbaten van een café, restaurant of hotel komt kijken. Steeds vaker maken dergelijke ondernemingen hier dan ook gebruik van. Met behulp van de filters kun je voor jouw situatie het perfecte afrekensysteem voor de horeca vinden en de efficiëntie binnen de onderneming verbeteren.

Voorraadbeheer
Uitgebreide rapportage
Boekhoudintegratie
Proefperiode
onbekend
Meer informatie
Compleet & Voordelig
Horeca, Retail, Clubs
Webshop & Voorraad Mgt
Proefperiode
onbekend
Meer informatie
Meer dan een kassa
State of the art
Veel koppelingen
Proefperiode
1 maand
Meer informatie
Gebruiksvriendelijk
Koppelbaar
Flexibel
Proefperiode
onbekend
Prijs
 Op aanvraag
Ga naar website
Meer informatie
Geen abonnement
Telefoon als handheld
Thuisbezorgdkoppeling
Proefperiode
geen
Meer informatie

Afosto

Eenvoudig te gebruiken
Geen dure installatie
Schaalbaar en flexibel
Proefperiode
30 dagen
Prijs
€ 75,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie

Onlinefact

Kassa systeem
Barcodes printen
Webshop koppeling
Proefperiode
30 dagen
Prijs
€ 19,00  per maand
Meer informatie
Meer informatie
Appwiki logo

We berekenen nu welke apps het beste bij jou passen.

De Appwiki Score geeft aan hoe goed een app past bij jouw wensen en bedrijf. We passen de altijd score aan op jouw laatste invoer.
Bedrijfsvorm
Branche
Medewerkers
Extra functies
Support
Jouw vergelijking
0
Vergelijk

Het perfecte afrekensysteem voor de horeca

Orde en overzicht zijn twee van de belangrijkste zaken in de horeca. Zo moet je duidelijk weten welke gasten precies welke gerechten of drank bestellen. Dankzij een kassasysteem voor de horeca heb je een goed overzicht op de rekeningen per tafel, en dat is handig voor alle betrokken partijen, van werknemer tot uitbater en zelfs de kok. Een dergelijk systeem maakt het dus eenvoudiger om organisatorisch te werk te gaan, waardoor de zaak succesvoller wordt en de werksfeer aangenamer. Of je nu op zoek bent naar een kassasysteem voor retail of een ander type, via de filters vind je meteen de beste opties.

Online kassasysteem voor retail, horeca of detailhandel

Er worden steeds meer geavanceerde en multifunctionele kassasystemen voor de horeca ontwikkeld zodat je alles in het café, restaurant of hotel beter kunt controleren. Zo kan het systeem gekoppeld worden aan beveiligingscamera's, terminals, enzovoort. Daarbij gebeurt bij een online kassasysteem alles via de cloud, waardoor gegevens over klanten en bestellingen worden opgeslagen. En die data kunnen met gelijk welk toestel in de onderneming beheerd worden.

De voordelen van een afrekensysteem

De voordelen van een dergelijk systeem gaan nog verder. Zo krijg je een goed beeld van de aanwezige voorraad goederen, wat bijvoorbeeld in de detailhandel erg handig is. Een kassasysteem voor de detailhandel biedt je daarbij de mogelijkheid om in te schatten wat te voorraad zou moeten zijn voor een bepaalde periode van het jaar. Daarnaast kan een dergelijk afrekensysteem voor horeca gekoppeld worden aan partners en leveranciers - zodat je kan rekenen op de ideale ondersteuning - en je moet minder energie steken in het inwerken van personeel. Tegenwoordig doet een kassasysteem dat immers automatisch. Ten slotte kunnen klanten en gasten via een dergelijk systeem online bestellingen plaatsen, bijvoorbeeld via de mobiele telefoon. Kortom, de ideale manier om het contact tussen de gastheer en de gast te verbeteren.

Afrekensystemen vergelijken

Naast een kassasysteem voor horeca en een kassasysteem voor detailhandel is er ook keuze tussen verschillende soorten kassasystemen voor retail. Dat grote aanbod maakt het soms moeilijk voor zelfstandigen om een keuze te maken. Zo hebben bepaalde aanbieders software die in meerdere branches gebruikt kunnen worden, terwijl andere dan weer specifiek voor één sector zijn. Zo functioneert een kassasysteem voor retail anders dan een afrekensysteem voor de horeca. Een duidelijke vergelijking kunnen maken is dan ook van groot belang om het beste uit de software te halen. Voor elke onderneming heeft Appwiki een oplossing.

Appwiki is eenvoudig software kiezen voor:

Dit is Appwiki

Appwiki is het beginpunt voor bedrijfssoftware selectie. Wij geloven dat bedrijven met online tools en software slimmer, sneller en flexibeler zijn. En dus beter hun klanten kunnen helpen en beter concurreren in de markt.

Appwiki werkt voor jou

Appwiki experts adviseren jou bij software selectie. Jouw wensen en bedrijfsprofiel bepalen de meest geschikte software. We brengen onze kennis, informatie van leveranciers en data van gebruikers samen, zodat jij eenvoudig een selectie maakt en snel software vindt die bij je past. 

En zo werkt Appwiki

We brengen in je in contact met software aanbieders en ontvangen daarvoor een vergoeding. Adviseren we dan alleen aanbieders die betalen? Nee hoor, we adviseren alleen de aanbieders waarvan we zeker weten dat ze bij jouw bedrijf passen.

Products